اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 182507

تاریخ: 1401/06/29

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 182507

تاریخ: 1401/06/29

کپی نشانی خبر

بازدید مدیرکل روابط عمومی بیمه مرکزی از مرکز عملیات بیمه سامان در کربلا

بیمه سامان2

مدیرکل روابط عمومی بیمه مرکزی، از مرکز عملیات بیمه سامان در کربلای معلی بازدید کرد

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه سامان؛ درجریان این بازدید، مصطفی رئوفی از نزدیک با انواع خدمات
ارائه شده توسط شرکت بیمه سامان به زائران اربعین حسینی آشنا شد.

وی، ضمن قدردانی از سختکوشی کارکنان بیمه سامان درارایه خدمات به موقع به زائران اربعین حسینی، اظهارداشت که صنعت بیمه همواره درانجام وظایف خود ازهیچ تلاشی فروگذار نکرده و تمام تلاش و امکانات خودرا به کار می گیرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.