اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 182361

تاریخ: 1401/08/28

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 182361

تاریخ: 1401/08/28

کپی نشانی خبر

بانک سینا به دنبال ارزش‌افزایی بیشتر برای مشتریان است

سینا بانک

سرپرست بانک سینا از برنامه‌های این بانک برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر برای مشتریان خود خبر داد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از روابط‌عمومی بانک سینا؛ غلامرضا فتحعلی در مراسم امضای تفاهم‌نامه میان بانک سینا و گروه صنعتی گلرنگ که با هدف ارتقای سطح همکاری‌های متقابل و افزایش تعاملات فی‌مابین صورت گرفت، تأمین‌مالی بنگاه‌های اقتصادی را از مهم‌ترین وظایف بانک‌ها دانست و گفت: بانک سینا با ایجاد بستری امن و مناسب در حوزه‌های مختلف در تلاش است بتواند برای مشتریان ارزش افزوده‌ای بیش از گذشته ارائه دهد تا گامی مهم در راستای رونق تولید برداشته شود.


وی شاخصه اصلی در مورد خدمات بانکی را تسهیل و تسریع در ارائه خدمات عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: با اجرای طرح تحول کسب‌وکار بانک و بازاریابی هوشمندانه، می‌توان گام‌های مؤثری در مسیر حمایت از صنایع داخلی و رونق تولید در کشور برداشت.


وی اظهار امیدواری کرد: بانک سینا با تقویت برنامه‌های بهبود و توسعه و افزایش سهم بازار خود، بتواند خدمات و تسهیلات بیشتری را در اختیار شرکت‌های صادرات‌محور و تولیدکنندگان در مسیر توسعه و رونق اشتغال قرار دهد.


در این تفاهم‌نامه که توسط غلامرضا فتحعلی، سرپرست بانک سینا و مسعود سزاوار ذاکریان، نایب‌رییس هیئت‌مدیره و قائم‌مقام مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ امضا شده است، بر استفاده از ظرفیت‌های بانکی و زنجیره ارزش مالی بانک سینا تأکید شد.


گفتنی است در این مراسم اعضای هیئت‌عامل و هیئت‌مدیره دو طرف قرارداد حضور داشتند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تجلیل از تلاش مؤثر در وصول مطالبات بانك صنعت و معدن

در جلسه هیأت عامل بانک صنعت و معدن، از حسین خسروی کارشناس راهبر بانکی اداره اجرائیات و امور ثبتی این بانک، به پاس عملکرد موفق در وصول مطالبات، به‌ویژه مطالبات ارزی، با اهدای لوح تقدیر به امضای دکتر محمود شایان مدیرعامل بانک تجلیل شد.

توسعه پایدار صنعت فولاد در گرو تکمیل زنجیره، توازن تولید، سرمایه‌گذاری فناورانه و اصلاح سازوکارهای بازار

پنجمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی با موضوع عملکرد و برنامه‌های زنجیره معدن و فولاد و با حضور گسترده مسئولان دولتی، مدیران زنجیره فولاد و تحلیلگران اقتصادی امروز برگزار شد.