اخبار ویژه |
گزارش

کد خبر: 10957

تاریخ: 1398/04/29

کپی نشانی خبر
گزارش

کد خبر: 10957

تاریخ: 1398/04/29

کپی نشانی خبر

رییس هیات عامل ایدرو از شناسایی ۲۰۰۰ نیاز صنعتی و معدنی در نمایشگاه فرصت های ساخت داخل خبر داد

IMG 20190718 WA0003 (1)

رییس هیات عامل ایدور گفت: دو هزار نیاز صنعتی و معدنی در نخستین نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید جمع سپاری شده است.

به گزارش اقتصاد ملت، محمدباقر عالی در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل و رونق تولید با اعلام این مطلب، افزود: این‌نمایشگاه یکی از مهمترین نوآوری های صنعتی و علمی کشور در نیم قرن اخیر است.وی با اعلام اینکه ایدرو در آستانه پنجاه و سه سالگی خود است، بیان کرد: بهترین خوشامدگویی ها را از اعماق قلبم نثار حضار این مراسم می کنم، خدا را شاکریم که فرصت برگزاری این‌نمایشگاه نیاز محور را به ما داده است.

رییس هیات عامل ایدور تصریح کرد: این نمایشگاه با مشارکت بیش از ۲۱۰ مرکز علمی پژوهشی، سازمان، تشکل و شرکت های دانش بنیان برگزار می شود.

عالی افزود: این نمایشگاه در ۷ گروه مختلف پاسخگوی بیش از ۲۰۰۰ نیاز جمع سپاری شده در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی همچنین گفت: به تعبیر وزیر صمت، این نمایشگاه مقابله عملی در برابر بی هنری تحریم می باشد.
رییس هیات عامل ایدرو در پایان بیان کرد: پنل های مختلف و نشست های b2b در این نمایشگاه برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

در گفت‌وگو با«اقتصاد ملت»؛حمایت ازدانش بنیان ها وزیست‌بوم‌ها با قدرت بیشتری ادامه می‌یابد

معصومه صالحی مقام‌معظم‌رهبری سالجاری را به نام «تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» نامگذاری کردند تا نقشه‌‌راه برای تولید و اشتغال‌آفرینی این‌بار از طریق دانش‌بنیان‌ها ترسیم شود. به