اخبار ویژه |

عظمت به بورس ایران برگشت/ صف‌های خرید پیش‌گشایش روزانه به حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰میلیون دلار رسیده است

نشریه انگلیسی فایننشال تایمز گزارشی درباره رشد بازار بورس ایران بعد از توافق با آمریکا منتشر کرد و به کنایه می‌گوید ترامپ به جای شعار محوری‌اش در انتخابات که «عظمت را به آمریکا برمی‌گردانیم» بود، عظمت را به بازار بورس ایران برگردانده است.

پگاه با بومی‌سازی تجهیزات پیشرفته لبنی ۴میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی رقم زد

حاجی‌علی معاون بازرگانی و پشتیبانی شرکت ساخت ماشین‌آلات و تحقیقاتی پگاه با اشاره به طراحی و تولید بومی تجهیزات پیشرفته صنعت لبنیات، از صرفه‌جویی حدود ۴میلیون یورویی در کشور خبر داد و گفت: این شرکت به عنوان جوان‌ترین عضو خانواده پگاه موفق شده است برخی از ماشین‌آلات های‌تک صنعت لبنی که پیش از این سابقه ساخت در ایران نداشتند را طراحی، تولید و به بازار عرضه کند.

پگاه سکاندار فناوری در صنعت لبنیات؛ ۵۴محصول دانش‌بنیان و صادرات به ۱۷کشور

دستان مدیر دانش‌بنیان و پروژه‌های تحقیقاتی فناور صنایع شیر ایران (پگاه) با تشریح آخرین دستاوردهای این مجموعه در حوزه فناوری و نوآوری، از اجرای موفق مگاپروژه ملی تولید شیر خشک نوزاد، دانش‌بنیان شدن ۲۳شرکت زیرمجموعه، تولید ۵۴محصول دانش‌بنیان و صادرات محصولات پیشرفته لبنی به ۱۷کشور خبر داد.

تنش چین و «گروه ۷» بر سر عناصر نادر خاکی و فلزات حیاتی

چین از تلاش‌های «گروه ۷» برای کاهش وابستگی به مواد معدنی حیاتی این کشور انتقاد کرد و از این بلوک خواست به قواعد تجارت بین‌المللی احترام بگذارد و از ایجاد آنچه پکن «محافل کوچک» می‌نامد؛ برای برهم زدن نظم اقتصادی جهانی، خودداری کند.