اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 73048

تاریخ: 1399/04/07

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 73048

تاریخ: 1399/04/07

کپی نشانی خبر

سامانه نامک دلیل تاخیر در معاملات امروز

000926

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس، علت تاخیر در آغاز معاملات امروز بازار سرمایه را اشکال در نمایش سامانه سفارشگیری کارگزاری ها (نامک) دانست.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از سنا، روح الله دهقان با تاکید بر اینکه هسته اصلی معاملات مشکل خاصی ندارد، تصریح کرد: برای رعایت اصل عدالت در بازار، سفارش گیری تمدید شد تا پس از رفع مشکل، افراد هم سفارش های خود را ببینند و هم امکان ویرایش داشته باشند.

وی افزود: معاملات از ساعت ۱۰ صبح در حال انجام است.

دهقان در خصوص آخرین اخبار از سیستم آنلاین کارگزاری آگاه که چهارشنبه از دسترس خارج شده بود، گفت: هم اکنون ثبت سفارش ها از طریق این کارگزاری در جریان است.

وی افزود: سیستم آنلاین کارگزاری آگاه به شرکت فناوری بورس متصل است و مشتریان این کارگزاری در حال انجام معاملات هستند.

مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران در عین حال، این احتمال را که در جاهایی امکان دسترسی به طور کامل وجود نداشته باشد یا سیستم با تمام ظرفیت فعال نباشد، رد نکرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.