اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 70762

تاریخ: 1399/03/25

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 70762

تاریخ: 1399/03/25

کپی نشانی خبر

۹ شرکت جدید پذیرش و در صف عرضه اولیه ایستادند

000689

نوروزی از پذیرش دو تامین سرمایه و ۷ شرکت و تقاضای پذیرش ۳۵ شرکت دیگر در این بورس خبر داد و گفت: پرونده تعداد زیادی هم با مجموع سرمایه ۱۱ هزار میلیارد تومانی تکمیل نشده است.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از سنا، مجید نوروزی در خصوص شرکت‌هایی که در بورس پذیرش شده و در انتظار درج نماد هستند، گفت: صنعت غذایی کوروش، شرکت‌های لیزینگ پارسیان، لیزینگ کارآفرین، تولید نیروی برق آبادان، سرمایه‌گذاری سیمان تامین، بهساز کاشانه تهران و سپید ماکیان از جمله شرکت‌هایی هستند که در جلسه هیات پذیرش با ورود آنها به بورس موافقت شده و با احراز شرایط تعیین شده در آینده نزدیک نماد آنها درج خواهد شد.

وی به پذیرش دو شرکت تامین سرمایه در بورس تهران اشاره کرد و افزود: دو تامین سرمایه امین و تمدن نیز در فهرست شرکت‌های بورس تهران پذیرش شده‌ و در انتظار درج نهایی هستند. همچنین درج نماد دو شرکت لیزینگ اقتصاد نوین و توسعه و عمران امید در جلسه ۱۷ خرداد در هیات پذیرش مطرح و با پذیرش آنها نیز موافقت شد که پس از احراز شرایط تعیین‌شده در فهرست نرخ‌های بورس درج خواهند شد.

این مقام مسئول تاکید کرد: در حال‌حاضر حدود ۳۵ شرکت نیز متقاضی پذیرش در بورس هستند که با تکمیل مدارک و مستندات تعیین‌شده در دستورالعمل پذیرش پرونده آنها به ترتیب در جلسه هیات پذیرش مطرح خواهد شد.

نوروزی به انتقال نماد دو شرکت از فرابورس به بورس اشاره و عنوان کرد: انتقال نماد شرکت های کاغذ پارس و بورس انرژی نیز در جلسه هیات پذیرش مطرح و با انتقال آنها به بورس تهران موافقت شد. تعداد زیادی شرکت متقاضی پذیرش در بورس هستند که پرونده آنها تاکنون در هیات پذیرش مطرح نشده و منتظر تکمیل مدارک و مستندات آنها هستیم. سرمایه اسمی این شرکت‌ها در حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.