اخبار ویژه |
اقتصاد جهان

کد خبر: 676

تاریخ: 1395/02/04

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
اقتصاد جهان

کد خبر: 676

تاریخ: 1395/02/04

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

آخرين مهلت ارسال چكيده مقاله به همايش بين المللي بحران هاي ژئوپليتيكي جهان اسلام

آخرين مهلت ارسال چكيده مقاله به همايش بين المللي بحران هاي ژئوپليتيكي جهان اسلام

مديرعامل موسسه آينده پژوهي جهان اسلام اعلام كرد: 15 ارديبهشت 95 آخرين مهلت ارسال چكيده مقاله به همايش بين المللي بحران هاي ژئوپليتيكي جهان اسلام است.

به گزارش روابط عمومي نخستين همايش بين المللي بحران هاي ژئوپليتيكي جهان اسلام؛ سيد حمزه صفوي با تبيين ضرورت برگزاري همايش بين المللي بحران هاي ژئوپليتيكي جهان اسلام افزود: بحران هاي ژئوپليتيكي در صورت عدم كنترل، منجر به خروج سيستم از حالت تعادل و بروز اخلال در وضعيت عادي و فرآيندهاي فضاي جغرافيايي و زيستگاه انسانها مي‌گردند و اگر با روش هاي مصالحه آميز حل نشود، منجر به جنگ خواهد شد. وي ادامه داد: ما معتقديم جهان اسلام در وضعيت جهل مركب نسبت به هزينه هاي ادامه روند منازعات فعلي و چشم پوشي نسبت به منافع همگرايي قرار دارد و ادامه اين تنش ها به جز براي رقيبان و دشمنان جهان اسلام سودي ندارد.
وی گفت: اگر روند امنيتي و سياسي 15 سال گذشته را مروركنيم، مي بينيم كه كشورهاي اسلامي نظير افغانستان، عراق، مصر، ليبي، بحرين، سوريه، يمن و فلسطين اشغالي ميدان به كارگيري سياست هاي ژئوپليتيكي از سوي قدرت هاي فرامنطقه اي و بازيگران منطقه اي شده اند و واقعيت آن است كه كشورهاي اسلامي از آفريقا گرفته تا آسيا، همه مورد تهديد قرار دارند و وقت آن رسيده تا جهان اسلام در سرنوشت خود بازنگري كند. مديرعامل موسسه آينده پژوهي جهان اسلام گفت: براي درك و تبيين اين بحران ها و شناخت راهكارهاي خروج از اين تهديدات هويتي و سياسي در جهان اسلام نياز است تا انديشمندان و متفكران مسلمان با خرد جمعي و بر اساس منافع مشترك و استفاده از ظرفيت ها و مزيت هاي نسبي يكديگر به ميدان بيايند و برگزاري اين همايش بين المللي توسط موسسه آينده پژوهي جهان اسلام نيز در همين راستاست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

از بعثتِ مردم تا شکوه مقاومت

سعید فغانی –
در ماه‌های گذشته، زمانی که صدای شیپور جنگ از سوی آمریکا به گوش می‌رسید و رئیس‌جمهور متوهم‌شان از تمام ابزارهای جنگ روانی بهره می‌جست؛ مردم خاورمیانه از ورود ناوهای پر سر و صدای یانکی‌ها بیمناک بودند. در آن روزهای پرالتهاب، رهبر شهید با آرامش همیشگی خود نه از قدرت نظامی دشمن؛ بلکه از «بعثتِ مردم» و شکستِ غرورِ این ارتش‌ها سخن گفت.