اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 341006

تاریخ: 1405/05/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 341006

تاریخ: 1405/05/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

نشستی برای هماهنگی خدمت رسانی به بازنشستگان کشوری در زنجان

ImageHandler-2026-08-22T235753.026-795x600
نشست هماهنگی مدیران بیمه دی استان زنجان و صندوق بازنشستگی،کانون های بازنشستگان کشوری استان و مدیرعامل شرکت ارزیاب خسارت درمان این پروژه در محل مدیریت بیمه دی زنجان برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه دی از زنجان؛ در این نشست، محمدی مدیر صندوق بازنشستگی استان زنجان، با اشاره به دغدغه‌های معیشتی و درمانی بازنشستگان، بر اهمیت توجه ویژه به بیماران خاص تأکید کرد.

وی با بیان ضرورت ارتقای کیفیت خدمات، از مسئولان شرکت بیمه دی خواست تا با راهنمایی دقیق و صحیح بیمه‌شدگان و رعایت اصل تکریم این قشر فرهیخته، در مسیر کاهش مشکلات آنان گام بردارند.

در ادامه این نشست، مدیرعامل شرکت ایرانیان پوشش (شرکت ارزیاب خسارت درمان پروژه) ضمن ارائه گزارشی از وضعیت پرداخت خسارت‌های درمانی به بازنشستگان و نحوه دریافت مدارک و ماسخگویی به جایگاه استان در رسیدگی به اسناد درمانی در سطح کشور پرداخت و گفت: خوشبختانه استان زنجان در شاخص پذیرش و رسیدگی به اسناد، رتبه مطلوب کشور را به خود اختصاص داده است.

ایران نژاد همچنین از راه‌اندازی چندین مرکز فعال پذیرش اسناد در سطح استان زنجان با توجه به پراکندگی جامعه هدف در استان خبر داد و تأکید کرد: هدف از این اقدام، تسهیل دسترسی بازنشستگان برای تحویل اسناد درمانی است.

محمدی ، مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان زنجان نیز به بیان نقطه نظرات، پیشنهادها و نقدهای خود در خصوص چالش‌های فعلی حوزه سلامت و بیمه تکمیلی به ویژه عملکرد شرکت ارزیاب پرداخت.

در ادامه برای دلجویی و بررسی وضعیت درمانی بیماران صعب‌العلاج و خاص، با حضور در منازل آنها از چهار نفر از بازنشستگان عیادت به عمل آمد.

گفتنی است در قرارداد درمان تکمیلی صندوق بازنشستگی کشوری و بیمه دی ، شرکت ایرانیان پوشش به عنوان ارزیاب خسارت، دریافت مدارک ، ارزیابی خسارات و پرداخت را بر عهده دارد و دفاتر این شرکت ، برخی از دفاتر پیشخوان دولت و میزهای خدمت کانون ها محل دریافت مدارک معرفی شده است و به زودی برای تقویت خدمت رسانی ، نمایندگان بیمه دی نیز در شهرها به این جمع اضافه خواهند شد .

بر اساس گزارش روابط عمومی بیمه دی، اسامی متقاضیان طرح ۲ بازنشستگان نیز پس از ۱۸ تیرماه(۴۹ روز پس از آغاز قرارداد و بر اساس مهلت اعلامی صندوق و دریافت اطلاعات توسط توسط بازنشستگی )، تحویل بیمه دی شده است و مراحل بارگذاري اطلاعات در مراجع و مراکز درمانی نیز پس از دریافت این اسامی و پایدار سازی سامانه ها به سرعت انجام شده است و بازنشستگان گرامی متقاضی این طرح می توانند از خدمات مورد تایید صندوق که در قرارداد مذکور درخواست شده از این پس استفاده کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فرصتی تازه برای ورود به بازار طلا؛ پذیره‌نویسی صندوق «تاج» کلید خورد

دکتر جمالی مدیرعامل شرکت سبدگردان اعتبار با تأکید بر اینکه وظیفه نخست مدیریت دارایی صیانت از قدرت خرید و بقاء ثروت سرمایه‌گذاران است؛ رونمایی از صندوق سرمایه‌گذاری طلای اعتبار (با نماد تاج) را پاسخی ساختاریافته به نیازهای روز بازار سرمایه دانست.

مس کاوان نماد در مسیر تکمیل زنجیره ارزش مس؛ از توسعه معدن تا تولید شمش و ورود به بورس

زینلی مدیرعامل شرکت مس کاوان نماد در حاشیه نمایشگاه ایران کانماین با تشریح روند توسعه این مجموعه از احیاء فعالیت‌های معدنی تا افزایش ظرفیت تولید؛ از برنامه‌های شرکت برای تکمیل زنجیره ارزش مس، حرکت به سمت تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر و عرضه اولیه سهام در بازار سرمایه خبر داد.

آغاز فرآیند تهاتر زنجیره‌ای مطالبات مراکز درمانی با اوراق گام و برات الکترونیک 

وزیر امور اقتصادی و دارایی از آغاز اجرای فرآیند تسویه زنجیره‌ای بدهی‌ها و مطالبات متقابل شرکت‌های بیمه‌ای، بانک‌ها و مراکز درمانی در قالب اوراق گام و برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: برای این فرآیند سقف ۳۰۰هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وزیر اقتصاد از پایانه مرزی سرو بازدید کرد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه سفر یک‌روزه خود به استان آذربایجان غربی، از پایانه مرزی سرو و بازارچه مرزی آن بازدید کرد و در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگوی مستقیم با مسافران و رانندگان در جریان ظرفیت‌ها، مشکلات و مطالبات مربوط به خدمات‌رسانی، ساماندهی پایانه و توسعه زیرساخت‌های مرزی قرار گرفت.