اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 338741

تاریخ: 1405/05/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 338741

تاریخ: 1405/05/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

 مزیت رقابتی صنعت باید حفظ شود

IMG_20260819_205746
مشاور وزیر صمت با اشاره به ضرورت حفظ مزیت‌های رقابتی صنایع گفت: صنایع در کشورهای مختلف بر اساس مزیت‌های موجود توسعه پیدا کرده‌اند؛ برای نموتنه فناوری و سرمایه از مزیت‌های مهم آمریکا و بازار بزرگ و مقیاس تولید از مزیت‌های اصلی چین است.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ به گفته وی در ایران نیز بخش قابل‌توجهی از صنایع بر پایه مزیت انرژی و معدن شکل گرفته‌اند؛ بنابراین اگر مزیت انرژی از صنعت گرفته شود، باید مزیت دیگری جایگزین آن شود تا صنایع همچنان توان رقابت داشته باشند.

حسینی با اشاره به عملکرد صنایع کشور در شرایط دشوار افزود: در جریان جنگ بیش از سه هزار واحد تولیدی آسیب دیدند، اما تولیدکنندگان اجازه ندادند مردم با کمبود کالا مواجه شوند و تولید متوقف شود و این موضوع نشان می‌دهد که صنعتگران کشور در سخت‌ترین شرایط نیز نسبت به تولید و تأمین نیازهای مردم مسئولیت‌پذیر هستند.

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی بلندمدت برای توسعه صنعتی گیلان گفت: اگر قرار است برای پنج، ۱۰ یا ۲۰ سال آینده استان برنامه داشته باشیم؛ باید صنعت گیلان را بر اساس مزیت‌های واقعی آن توسعه دهیم.

وی نیروی انسانی نخبه را یکی از مهمترین مزیت‌های گیلان دانست و افزود: گیلان از نظر نیروی انسانی نخبه جزو استان‌های برتر کشور است و حتی ظرفیت جذب نیروهای متخصص از سایر نقاط کشور را نیز دارد.

حسینی با اشاره به شهرک بیوتکنولوژی فناورانه در منطقه سپیدرود اظهار کرد: این شهرک در زمینی به مساحت ۲۴ هکتار در حال اجراست و امیدواریم واگذاری اراضی آن تا پایان سال آغاز شود.

به گفته وی، این شهرک تخصصی که برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود؛ ظرفیت اشتغال مستقیم بیش از یک‌هزار و ۹۰۰ نفر را خواهد داشت، اما اهمیت اصلی آن ایجاد زیرساختی برای جهش صنعتی استان است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رئیس روابط‌عمومی و مدیر تعالی سازمانی منصوب شدند

در راستای تحقق اهداف کلان، بازآرایی ساختار مدیریتی و به‌منظور ارتقای بهره‌وری، دکتر مجتبی شعبانی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، طی احکام جداگانه‌ای «محمد بحرانی» را به سمت رئیس روابط‌عمومی و «سعید تقی‌زاده» را به عنوان مدیر تعالی سازمانی و تضمین کیفیت این شرکت منصوب کرد.

فولاد مبارکه با تداوم تولید و تامین بازار، به ثبات زنجیره صنعت کمک کرد

تداوم تولید و عرضه محصولات فولاد مبارکه پس از حملات فروردین ماه، در کنار همکاری نزدیک با صنایع لوله سازی و پوشش خطوط انتقال، زمینه حفظ جریان تامین ورق فولادی و استمرار اجرای بخشی از پروژه های مهم زیرساختی کشور را فراهم کرده است.