اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 337461

تاریخ: 1405/05/17

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 337461

تاریخ: 1405/05/17

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

کنگو، صادرات کنسانتره مس و کبالت را برای تقویت فرآوری داخلی ممنوع کرد

photo_2026-08-12_08-44-26
جمهوری دموکراتیک کنگو در راستای یک تغییر مهم در سیاست‌های معدنی، صادرات کنسانتره مس و کبالت را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات؛ هدف از این اقدام، توسعه فرآوری مواد معدنی در داخل این کشور و افزایش درآمدهای حاصل از بخش معدن است.

این دستور که به امضاء وزیران معدن، تجارت خارجی و اقتصاد رسیده؛ بلافاصله اجرایی شده و هرگونه صادرات کنسانتره مس و کبالت را ممنوع می‌کند.

همچنین جمهوری دموکراتیک کنگو که بزرگترین تولیدکننده کبالت و دومین تأمین‌کننده بزرگ مس در جهان است؛ نظام مالیاتی جدیدی را برای محصولات فرعی حاصل از فرآوری مواد معدنی دارای اهمیت اقتصادی معرفی کرده است.

برای اجرای این نظام مالیاتی، یک دوره انتقالی سه‌ ماهه در نظر گرفته شده است. بر اساس این دستور؛ وزیر معادن در موارد راهبردی می‌تواند مجوزهای معافیت از ممنوعیت صادرات را برای مدت یک سال صادر کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صنعت شمال فارس با «فولاد اقلید» متحول می‌شود

شمال استان فارس در سال‌های گذشته کمتر از بخش‌های مرکزی و جنوبی استان سهمی از سرمایه‌گذاری‌های بزرگ صنعتی داشته است. اقتصاد بسیاری از شهرستان‌های این منطقه همچنان بر کشاورزی، خدمات و فعالیت‌های خرد استوار است و به همین دلیل، اجرای پروژه بزرگ فولادی در اقلید می‌تواند فراتر از راه‌اندازی کارخانه، بر ساختار اقتصادی منطقه اثر بگذارد. پروژه فولاد اقلید پارس با هدف تولید سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در حال اجراست؛ محصولی که یکی از حلقه‌های اصلی زنجیره فولاد و خوراک واحدهای فولادسازی مبتنی بر کوره قوس الکتریکی به شمار می‌رود.

پیشرفت ۷۰ درصدی مدول C فولاد کاوه

مجمع عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با تصویب صورت‌های مالی و سود ۳۶ ریالی برای هر سهم برگزار شد؛ در این مجمع، هدفگذاری تولید ۲٫۲ میلیون تن شمش و بهره‌برداری رسمی از پروژه یک میلیون تنی احیای مستقیم «مدولC »در سوم خرداد ۱۴۰۶، هم‌زمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، به‌عنوان گامی بنیادین در جهت بومی‌سازی کامل زنجیره تأمین اعلام گردید.