اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 334034

تاریخ: 1405/04/21

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 334034

تاریخ: 1405/04/21

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
ایرپاس:

تضعیف بازار جهانی مقاطع طویل فولادی به دلیل تقاضای ضعیف و عرضه مازاد

photo_2026-07-16_02-09-28
گزارش چشم‌انداز کوتاه‌مدت انجمن بین‌المللی تولیدکنندگان و صادرکنندگان میلگرد (ایرپاس) نشان می‌دهد، فضای کلی کسب‌وکار در بازار جهانی مقاطع طویل فولادی بدتر شده است؛ چراکه تقاضا همچنان ضعیف باقی مانده است و عرضه بالا همچنان بر قیمت‌ها و حاشیه سود تولیدکنندگان فشار وارد می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»و به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات؛ ایرپاس اعلام کرد: علاوه بر تحول مثبت ناشی از کاهش تنش‌ها در خاورمیانه، شنیده می‌شود که برخی تولیدکنندگان برای مقابله با شرایط بازار، کاهش تولید را آغاز کرده‌اند که این امر باید در بلندمدت به تعادل عرضه و تقاضا کمک کند.

این انجمن با اشاره به اینکه کاهش اعتماد اقتصادی به تقاضا ضربه زده است؛ هشدار داد که افزایش عرضه بیلت از ایران و روسیه می‌تواند قیمت میلگرد را بیشتر تحت‌فشار قرار دهد.

پلاتس به عنوان بخشی از اس‌اندپی گلوبال، قیمت بیلت صادراتی کشورهای CIS را در ۷ جولای، ۴۶۲ دلار در هر تن (فوب دریای سیاه) ارزیابی کرد که نسبت به روز قبل تغییری نداشت.

همچنین ارزیابی پلاتس برای بیلت وارداتی ترکیه، ۴۹۰ دلار در هر تن (CFR ترکیه) بود که بدون تغییر باقی ماند؛ در حالی که قیمت‌های قابل معامله بین ۴۸۰ تا ۴۹۰ دلار در هر تن CFR ترکیه (یا معادل ۴۵۲ تا ۴۶۲ دلار فوب دریای سیاه با احتساب ۲۸ دلار کرایه حمل) گزارش شد.

ایرپاس در مورد هزینه‌ها نیز اعلام کرد: با توجه به افزایش تقاضای انرژی در فصول گرم سال و افزایش قیمت برق؛ این موضوع نیز به ضرر تولیدکنندگان تمام خواهد شد.

با وجود کاهش سهمیه واردات، کارخانه‌های اروپایی مدتی توانستند قیمت‌های خود را افزایش دهند، اما اکنون به دلیل ضعف تقاضا در سراسر اتحادیه اروپا، قیمت‌ها دوباره به سطح قبل بازگشته است.

در مورد آسیا، ایرپاس اعلام کرد که به جز کاهش تدریجی تولید در چین، هیچ خبر مثبتی در این منطقه وجود ندارد. این موضوع در کوتاه‌مدت تغییری ایجاد نمی‌کند؛ زیرا صادرات فولاد چین همچنان در حال افزایش است.

در مورد خاورمیانه نیز ثبات بیشتر می‌تواند به بهبود تدریجی فعالیت‌های اقتصادی و تقاضای فولاد به ویژه در بازارهای حوزه خلیج‌فارس کمک کند.

در پایان این گزارش آمده است: نیازهای بازسازی و سرمایه‌گذاری به شرط عادی‌ شدن شرایط ژئوپلیتیکی، می‌تواند از بازار حمایت کند. این تحولات دلیل خوش‌بینی محتاطانه‌ در چشم‌انداز میان‌مدت بازار است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فردا؛ آغاز به کار سی‌‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی صادراتی صنعت مبلمان ایران، فردا پنجشنبه ۸ مرداد ماه با حضور مقامات دولتی، مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و انجمن‌های تخصصی، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و فعالان صنعت مبلمان، در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کار می‌کند.

تأخیر در زیرساخت‌ها، سرمایه‌گذاری را تحت تأثیر قرار می‌دهد

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با تأکید بر اینکه تکمیل به‌ موقع زیرساخت‌های کلان این منطقه، مهمترین پیش‌نیاز توسعه سرمایه‌گذاری و استمرار فعالیت واحدهای صنعتی است؛ در بازدید میدانی از پروژه‌های زیرساختی منطقه متبوعش، ضمن ارزیابی دقیق پیشرفت فیزیکی و مالی طرح‌ها، تصمیمات اجرایی جدیدی را برای جبران عقب‌ماندگی‌ها، تسریع عملیات اجرایی و تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار ابلاغ کرد.

درک تجربه مشتری در بازدید سرپرست مدیریت‌عامل رایتل از دفتر فروش کرمانشاه

سرپرست مدیریت‌عامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل که در همراهی با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر به استان کرمانشاه به سر می‌برد؛ به‌ صورت سرزده و در نقش یک مشتری به یکی از دفاتر فروش این اپراتور مراجعه کرد تا کیفیت ارائه خدمات، نحوه پاسخگویی کارکنان و تجربه واقعی مشتریان را از نزدیک ارزیابی کند.