اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 333296

تاریخ: 1405/04/20

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 333296

تاریخ: 1405/04/20

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

رشد ۱۴ درصدی سود خالص تلفیق «ومعادن»

IMG_20260711_220034-1280x720
مجمع‌عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ شرکت سرمايه‌گذاري توسعه معادن و فلزات با حضور حدود ۸۵.۳درصدی سهامداران در تاریخ ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۵ در هتل لاله تهران برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»و به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات؛ در مجمع‌عمومی صورت‌های مالی پس از ارائه گزارش عملکرد و گزارش حسابرس و بازرس قانونی به تصویب سهامداران رسید.

دکتر اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در این مجمع با اشاره به رشد ۱۴درصدی سود خالص تلفیق تا پایان سال ۱۴۰۴ گفت: سود تلفیقی شرکت تا پایان ۱۴۰۳ معادل ۲۲.۸همت بود و در پایان ۱۴۰۴ به ۲۶همت افزایش یافت.

وی با بیان اینکه میزان سود اعلامی می‌توانست حتی بیشتر از این میزان باشد، دلایل این مساله را تغییر سال مالی دو شرکت مهم حاضر در پرتفوی «ومعادن» شامل گل‌گهر و چادرملو اعلام کرد و افزود: سه چهارم سود سال گذشته این شرکت‌ها در تلفیق در نظر گرفته شد و عدد سود می‌توانست به مراتب بیشتر از این میزان باشد.

سعدمحمدی در مورد سود و زیان غیرتلفیقی شرکت نیز افزود: سود خالص شرکت ۱۷.۷همت بود و اگر تغییر سال مالی دو شرکت یاد شده نبود؛ سود خالص شرکت به ۲۰همت می‌رسید.

وی با اشاره روند صعودی سودآوری شرکت گفت: نسبت P/NAV شرکت هم‌اکنون ۳۶ است و ارزش بازار ومعادن به مراتب بالاتر از میزان فعلی است.

وی اظهار کرد: توان سرمایه‌گذاری مجموعه توسعه معادن و فلزات ۴۷۷میلیون دلار است؛ در حالی که ارزش تعداد پروژه‌های ۵.۵ برابر توان سرمایه‌گذاری شرکت است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با بیان اینکه روند افزایش سرمایه شرکت به ۵۷همت در حال انجام است، گفت: ۹۲درصد پرتفوی ومعادن بورسی است که نشان از شفافیت شرکت دارد و تلاش بر این است که ۸درصد باقیمانده نیز بورسی شود.

سعدمحمدی در ادامه تصریح کرد: ترکیب پرتفوی شرکت شامل ۷۹درصد استخراج کانه‌های فلزی، فلزات اساسی ۹درصد و سرمایه‌گذاری‌ها ۶درصد است.

وی در خصوص ارزندگی سهام ومعادن به سهم ۵درصدی فملی در پرتفوی «ومعادن» اشاره کرد و افزود: ارزش روز فملی ۲۲۰۰همت است و فقط از این محل ارزش بازار ومعادن ۱۱۰همت است؛ در حالی که ارزش ومعادن ۱۳۰همت است و به همین دلیل ارزش شرکت بسیار بیشتر از این میزان برآورد می‌شود.

وی به پروژه‌های مهم «ومعادن» اشاره کرد و افزود: پروژه مس جانجا در استان سیستان‌وبلوچستان یکی دیگر از پروژه‌های آتیه‌دار و سودآور شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات محسوب می‌شود و با توجه به قیمت بیش از ۱۳هزار و ۶۰۰دلاری مس و برنامه ۱۵۰هزار تنی تولید کنسانتره آینده درخشانی در انتظار این شرکت است. تاکنون ۳۰میلیون تن عملیات بازگشایی معدن در جانجا صورت گرفته و باید سالانه ۷۶میلیون تن عملیات معدنی در آن انجام شود.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به دیگر پروژه‌های مهم شرکت اضافه کرد: پروژه‌های آهن اسفنجی کردستان، آهن و فولاد کردستان، نیروگاه‌های برق سمنان و خورشیدی و … از جمله دیگر پروژه‌های مهم شرکت است که با بهره‌برداری از آنها از جمله دو نیروگاه برق خورشیدی که امسال وارد مدار تولید می‌شود؛ شاهد افزایش چشمگیر سودآوری خواهیم بود.

در پایان جلسه مجمع‌عمومی؛ پس از تصویب صورت‌های مالی مبلغ ۵۳۴۰میلیارد تومان سود بین سهامداران تقسیم شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

واریز سود سپرده‌های بلندمدت، فعال سازی خدمات چک و امکان مشاهده مانده حساب در بام؛ تداوم بازگشت خدمات بانک ملی ایران

در ادامه روند بازگشت تدریجی خدمات بانک ملی ایران، سود سپرده‌های بلندمدت مشتریان به حساب آنان واریز شد؛ همچنین سامانه چکاوک دوباره در مدار خدمت قرار گرفت و امکان مشاهده مانده‌حساب از طریق سامانه همراه بام نیز برای مشتریان فراهم شد.