اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 330848

تاریخ: 1405/03/24

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 330848

تاریخ: 1405/03/24

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

امضای اولین تفاهم‌نامه های نظام بانکی و کمیته ملی المپیک در مسیر حمایت از نوجوانان نخبه ورزشی کشور

بانک اقتصادنوین؛
بانک اقتصادنوین با امضای تفاهم‌نامه 5 ساله «طرح مشعل» با کمیته ملی المپیک، گامی بلند در جهت حمایت از ورزشکاران مستعد کشور برداشت تا به عنوان متولی اصلی این طرح، مسیر افتخارآفرینی برای نخبگان آینده‌ساز ورزش ایران را هموار کند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین؛ این رویداد که امروز با حضور محمدرضا حسین‌زاده، مدیرعامل و علی رستگار، عضو هیئت‌مدیره بانک اقتصادنوین، دبیر کمیته ملی المپیک و روسای فدراسیون‌های وزنه‌برداری، تکواندو، ورزش‌های آبی و کشتی در آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک برگزار شد، تلاشی برای پر کردن خلا حمایت‌های مالی و جلوگیری از خروج استعدادهای درخشان از گردونه قهرمانی کشور است.

محمدرضا حسین‌زاده، مدیرعامل بانک اقتصادنوین با اشاره به اینکه حمایت از قهرمانان ورزشی، تکلیفی ملی و راهبردی است گفت: زمانی که طرح حمایت از ورزشکاران نوجوان و بااستعداد از سوی عضو هیئت‌مدیره، آقای علی رستگار، مطرح شد، با استقبال همه‌جانبه اعضای هیئت‌مدیره مواجه شدیم. این اقدام که در راستای مسئولیت‌های اجتماعی بانک تعریف شده است، در امتداد دیگر فعالیت‌های خیرخواهانه ما، از جمله ساخت ۵۱ مدرسه در مناطق کم‌برخوردار قرار دارد؛ چرا که باور داریم سرمایه‌گذاری بر توانمندی‌های نسل جوان، ضامن آینده روشن کشور است و چیزی که می‌تواند ایران قدرتمند را به تمام دنیا معرفی کند پرچمی است که با دستان فرزندان کشور در میادین علمی هنری ورزشی به اهتزاز در می آید.

حسین‌زاده در ادامه با تاکید بر ظرفیت‌های عظیم ورزشی در ایران افزود: کشور ما سرشار از استعدادهای درخشان در عرصه‌های گوناگون است، اما در حوزه ورزش، این توانمندی‌ها با جوششی مضاعف همراه است که می‌تواند منشا افتخارآفرینی‌های بزرگ در سطح بین‌المللی باشد. این حجم از استعدادهای بالقوه، می‌طلبد که تمامی بنگاه‌های اقتصادی و نهادهای مالی، با نگاهی ملی به میدان حمایت ورود کنند.

وی با یادآوری دوران جنگ تحمیلی و ناجوانمردانه 40 روزه علیه کشور عزیزمان و نقش دیپلماسی ورزشی در معرفی چهره واقعی ایرانیان به جهان، تصریح کرد: تاریخ گواه است که ورزشکاران ما با درخشش در میادین جهانی، تصویری از پویایی، نبوغ و سخت‌کوشی ایرانیان را ترسیم کردند. با این حال، متاسفانه شاهدیم که بسیاری از این نخبگان ورزشی به دلیل چالش‌های معیشتی و هزینه‌های سنگین قهرمانی، ناگزیر به وداع با دنیای ورزش و تغییر مسیر حرفه‌ای خود شده‌اند.

مدیرعامل بانک اقتصادنوین با تاکید بر لزوم شفافیت و اعتمادسازی در فرآیند حمایت‌های مالی اظهار داشت: اعتماد، سنگ‌بنای جلب مشارکت بخش خصوصی است؛ سرمایه‌گذار باید اطمینان حاصل کند که منابع مالی در مسیر تعیین‌شده و به شکلی بهینه هزینه می‌شود. ما در بانک اقتصادنوین تلاش کردیم تا با پر کردن این حلقه مفقوده، بستری فراهم کنیم که ورزشکاران مستعد، دغدغه‌ای جز تعالی در مسیر قهرمانی نداشته باشند، چرا که اهتزاز پرچم ایران در میادین جهانی توسط این عزیزان، تجلی‌بخش عزت و اقتدار ملی ماست.

حسین‌زاده در پایان، با اشاره به الگوهای جهانیِ حمایت از نخبگان ورزشی توسط بنگاه‌های اقتصادی، خاطرنشان کرد: این اقدام بانک اقتصادنوین، تلاشی برای گشودن مسیری نوین در تعامل میان صنعت و ورزش است. امیدواریم این حرکت به الگویی فراگیر برای سایر بانک‌ها تبدیل شود. از سوی دیگر، توصیه من به این ورزشکاران آینده‌دار این است که با درک مسئولیت خطیر خود، با تلاش مضاعف به نتایجی خیره‌کننده دست یابند؛ چرا که موفقیت‌های درخشان آنان، بهترین مشوق برای سایر فعالان اقتصادی جهت تداوم و توسعه این حمایت‌ها خواهد بود.

۹ ورزشکار نوجوانِ مستعد شناسایی شده توسط کمیته ملی المپیک که از این پس به مدت 5 سال سیر تحت حمایت بانک خواهند بود عبارتند از:

* کشتی: امیرسام محمدی، امیرمحمد زرین‌کام، مرتضی حاج‌ملامحمدی و محمد پارسا طهماسبی

* وزنه‌برداری: طاها نعمتی‌مقدم، حسین یزدانی‌پریخان و مهسا بهشتی

* تکواندو: حنا زرین‌کمر

*ورزش‌های آبی: محمدمهدی غلامی

با عملیاتی شدن این طرح، ورزشکاران منتخب تحت حمایت‌های ساختاری و مالی بانک اقتصادنوین قرار گرفته‌اند تا با رفع دغدغه‌های هزینه‌های حرفه‌ای و معیشتی، فرآیند آماده‌سازی آنان برای حضور در میادین بین‌المللی و رقابت‌های قهرمانی جهان با تمرکز حداکثری تداوم یابد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ثبت درآمد بیش از ۲ همت از سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه

شرکت بیمه کوثر در شش‌ ماهه نخست سالجاری با وجود محدودیت و شرایط خاص فعالیت‌های اقتصادی در دو ماه ابتدایی سال، موفق به ثبت بیش از ۲ همت درآمد از محل سرمایه‌گذاری و فعالیت در بازار سرمایه شد؛ عملکردی که نشاندهنده مدیریت فعال منابع و بهره‌گیری از فرصت‌های بازار سرمایه است.

نتایج بسیار خوب اکتشاف در معادن جدید چادرملو، آینده شرکت را تضمین می‌کند

رئیس هیأت‌عامل ایمیدرو گفت: در چارچوب سیاست‌های ایمیدرو، چند معدن جدید در اختیار چادرملو قرار گرفته است تا این شرکت بتواند عملیات اکتشاف آنها را تکمیل کند؛ خوشبختانه به نتایج بسیار خوبی هم رسیده‌اند که آینده شرکت را می‌توانند برای سهامدارانشان تضمین کنند.

نودوهشتمین سالروز تأسیس بانک ملی ایران، فرصتی برای تجدید عهد با اعتماد مردم است

مدیرعامل بانک ملی ایران در پیامی به مناسبت فرارسیدن ۲۰ شهریور ماه، نودوهشتمین سالروز تأسیس این بانک با اشاره به جایگاه تاریخی بانک ملی ایران و اعتمادی که طی نسل‌ها شکل گرفته است، تأکید کرد: حفظ این میراث ارزشمند، مستلزم پاسخگویی به نیازهای امروز جامعه و حرکت هوشمندانه در مسیر تحول و آینده بانکداری است.

نسخه شفابخش اصناف آسیا برای ریسک‌های بزرگ اقتصاد خرد

بازطراحی طرح اصناف آسیا، فرصتی برای بیمه آسیاست تا بیمه را از ویترین محصولات به کف بازار نزدیک‌تر کند. اگر سادگی صدور، انتخاب شفاف سرمایه، پوشش‌های کاربردی و دسترسی برخط در یک تجربه واحد کنار هم بنشینند، این محصول برای کسبه خرد، به بخشی از سازوکارِ حفظ کسب‌وکار تبدیل می‌شود.