اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 329952

تاریخ: 1405/03/18

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 329952

تاریخ: 1405/03/18

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

پرداخت بیش از 14.6 هزار میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن توسط بانک اقتصادنوین

بانک اقتصادنوین؛
بانک اقتصادنوین از ابتدای سال گذشته تا کنون بیش از 14 هزار و 679 میلیارد ریال تسهیلات ودیعه مسکن به مستاجران پرداخت کرده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین؛ در سال گذشته 7195 فقره تسهیلات ودیعه مسکن به ارزش بیش از 13 هزار و 685 میلیارد ریال به مستاجران پرداخت شده است.

همچنین در سال جاری و پس از ابلاغ سهمیه از اول اردیبهشت ماه، 429 فقره از این تسهیلات به ارزش بیش از 994 میلیارد ریال توسط متقاضیان از بانک اقتصادنوین دریافت شده است.

سقف تسهیلات ودیعه مسکن در سال جاری و در تهران سه میلیارد و 650 میلیون ریال و در سایر استان ها متناسب با رقم ابلاغی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

به روند بازار سرمایه در نیمه دوم سال خوش‌بین هستم/ تجدید ساختار در حوزه صندوق‌ها در حال انجام است

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به عملکرد بازار سرمایه پس از بازگشایی از ۲۹ اردیبهشت‌ تاکنون گفت: ارکان بازار سرمایه به‌ دنبال تجدید ساختار در بعضی زمینه‌ها هستند. مطالعه برای تجدید ساختار در حوزه صندوق‌ها در حال انجام است. قصد داریم در بعضی از ساختارها تغییراتی به‌ نفع بازار، نقدشوندگی و روانی معاملات رقم بخورد.