اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 329707

تاریخ: 1405/03/19

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 329707

تاریخ: 1405/03/19

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

همایش مدیریت ریسک و پایداری سازمانی در معدن و صنایع معدنی سبز برگزار می‌شود

photo_2026-06-09_14-01-57
همایش مدیریت ریسک و پایداری سازمانی در معدن و صنایع معدنی سبز به همت شرکت معدنی‌وصنعتی گهرزمین برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین این همایش 31 خرداد ماه 1405 برگزار می‌شود.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سعدمحمدی: کاهش حاشیه سود، زنگ خطر برای سرمایه‌گذاری در زنجیره فولاد است

اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در چهارمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی ایران با تشریح روند کاهش حاشیه سود در زنجیره معدن و فولاد؛ نسبت به افت انگیزه سرمایه‌گذاری، افزایش هزینه‌های انرژی و ضرورت اصلاح سیاست‌های اقتصادی و ارتقاء بهره‌وری هشدار داد.

مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد منصوب شد

طی مراسمی با حضور مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سیدامیر برهانی‌نائینی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد و جمعی از مدیران؛  «نادر دائی» به عنوان مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد معرفی و فعالیت خود را در این مسئولیت آغاز کرد.

کریتی ثانی سکاندار جدید شرکت پایا شد

آئین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مدیریت اکتشاف منابع معدنی پایا با حضور معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات برگزار شد و طی آن رمضان کریتی‌ثانی به‌ عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی و از خدمات امیدرضا محبعلی قدردانی شد.