اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 328816

تاریخ: 1405/03/10

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 328816

تاریخ: 1405/03/10

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

آغاز رسمی رویه ترانزیت در بندر جاسک آغاز رسمی رویه ترانزیت در بندر جاسک

e83bfb08-c60a-4ec4-a1e8-42f61569b303
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از عملیاتی شدن فرآیند ترانزیت خودرو در بندر جاسک خبر داد و بر اهمیت راهبردی منطقه مکران در معادلات جدید تجارت دریایی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» به نقل از روابط‌عمومی سازمان بنادر و دریانوردی؛ حمیدرضا محمدحسینی تختی مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان با اعلام آغاز رسمی رویه ترانزیت در بندر جاسک؛ از ورود موفقیت‌آمیز نخستین محموله‌های خودرو از کشور عمان خبر داد.

وی در ادامه افزود: پس از رایزنی‌های گسترده و اخذ مجوز موقت سه‌ماهه از سوی گمرک جمهوری اسلامی ایران؛ عملیات تخلیه نخستین مرحله از این خودروها آغاز شده است.

محمدحسینی تختی با ارائه جزئیات دقیق از روند ورود محموله‌ها گفت: در نخستین مرحله دو فروند شناور لندینگ‌کرافت حامل خودروهای وارداتی از طریق این بندر وارد شده که هر کدام شامل هشت دستگاه خودرو بوده است.

این مقام مسئول با تاکید بر ارائه خدمات بندری مناسب در جاسک با وجود محدودیت‌ها و آسیب‌های ناشی از جنگ و تجاوز آشکار دشمن تصریح کرد: انتظار می‌رود محموله‌های بعدی نیز در آینده بسیار نزدیک وارد بندر جاسک شوند.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان در ادامه با اشاره به اهمیت این رویداد تأکید کرد: جایگاه ویژه بنادر منطقه مکران در دوران کنونی بیش از هر زمان دیگری مشخص شده است.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاوان سنگین جنگ تحمیلی برای کشتیرانی جهانی

بررسی تبعات تنش‌های ایجاد شده در منطقه تا جایی بوده که امروز بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها معتقدند که ایجاد یک درگیری منطقه‌ای، در عمل می‌تواند در زمانی کوتاه، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای هزاران کیلومتر دورتر افزایش دهد.

ثبت ۱۹۳۸ پرواز و جابه‌جایی بیش از ۲۰۴ هزار مسافر در فرودگاه آبادان؛ تداوم پروازهای هفتگی و آموزش تخصصی کارکنان

مدیر فرودگاه آبادان از ثبت یک‌هزار و ۹۳۸ نشست و برخاست و جابه‌جایی ۲۰۴ هزار و ۲۴ نفر مسافر از زمان بازگشایی فرودگاه‌ها در ششم اردیبهشت تا پایان شهریور خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۶۰ پرواز به صورت هفتگی در فرودگاه آبادان انجام می‌شود و همزمان با تداوم فعالیت‌های پروازی، برنامه‌های آموزشی تخصصی برای ارتقای آمادگی عملیاتی کارکنان دنبال شده است.