اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 345877

تاریخ: 1405/07/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 345877

تاریخ: 1405/07/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

توسعه شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی کیش با برقراری پروازهای جدید به کرمان، رشت و گرگان

173129181
شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی کیش در مهرماه ۱۴۰۵ با برقراری مسیرهای جدید پروازی به مقاصد کرمان، رشت و گرگان توسعه می‌یابد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی وامور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛ شرکت هواپیمایی قشم‌ایر از ۱۳ مهرماه ۱۴۰۵ پروازهای مسیر کیش ـ کرمان ـ کیش را برقرار می‌کند. این پروازها در روزهای دوشنبه و پنجشنبه انجام خواهد شد و ارتباط مستقیم هوایی میان جزیره کیش و کرمان را برقرار می‌کند.

در ادامه، از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ مسیر کیش ـ رشت ـ کیش نیز توسط قشم‌ ایر به شبکه پروازی فرودگاه بین‌المللی کیش اضافه می‌شود. این پروازها در روزهای سه‌شنبه و جمعه انجام خواهد شد و امکان سفر مستقیم میان کیش و رشت را فراهم می‌کند.

همچنین شرکت هواپیمایی پارس از ۱۹ مهرماه ۱۴۰۵ پروازهای مسیر کیش ـ رشت ـ کیش را در روزهای یکشنبه و پنجشنبه انجام خواهد داد. این شرکت از ۲۰ مهرماه نیز مسیر کیش ـ گرگان ـ کیش را در روزهای دوشنبه و پنجشنبه برقرار می‌کند.

برقراری این مسیرها، ضمن افزایش تنوع مقاصد پروازی فرودگاه بین‌المللی کیش، ظرفیت ارتباط هوایی جزیره با شمال و جنوب شرق کشور را گسترش داده و زمینه تسهیل تردد مسافران و تقویت ارتباطات گردشگری و اقتصادی میان کیش و استان‌های کرمان، گیلان و گلستان را فراهم می‌کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ثبت ۱۹۳۸ پرواز و جابه‌جایی بیش از ۲۰۴ هزار مسافر در فرودگاه آبادان؛ تداوم پروازهای هفتگی و آموزش تخصصی کارکنان

مدیر فرودگاه آبادان از ثبت یک‌هزار و ۹۳۸ نشست و برخاست و جابه‌جایی ۲۰۴ هزار و ۲۴ نفر مسافر از زمان بازگشایی فرودگاه‌ها در ششم اردیبهشت تا پایان شهریور خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۱۶۰ پرواز به صورت هفتگی در فرودگاه آبادان انجام می‌شود و همزمان با تداوم فعالیت‌های پروازی، برنامه‌های آموزشی تخصصی برای ارتقای آمادگی عملیاتی کارکنان دنبال شده است.

آسمان کشور بر روی پروازها باز است/ضرورت توسعه زیرساختهای فرودگاهی

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در آیین گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی که در فرودگاه بین‌المللی زاهدان برگزار شد، با تأکید بر نقش کلیدی حمل ونقل هوایی در پیشرفت کشورها گفت: هر کشوری بخواهد پیشرفت کند، ابتدا باید بر زیرساخت‌های حمل و نقل تمرکز کند و سپس سایر زیرساخت ها فراهم می‌شود.

حمله و توقیف کشتی توسکا در محاکم بین‌المللی مورد پیگیری حقوقی قرار می‌گیرد

مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه کشتی توسکا حامل داروهای مرتبط با سازمان هلال‌احمر و بیماران دیالیزی بوده، حمله به کشتی توسکا در دوران آتش‌بس و توقیف آن را یک جنایت جنگی اعلام کرد و گفت: مطابق با قواعد بین‌المللی، حمله به کشتی تجاری که حق دریانوردی آزاد را دارد، در دوران آتش‌بس جنایت جنگی به شمار می‌آید که بر این اساس، موضوع از طریق محاکم بین‌المللی به صورت حقوقی تحت پیگیری واقع خواهد شد.

مرحله جدید تسهیل تجارت خارجی کلید خورد/ ابلاغ مصوبه حمل یکسره به زودی 

در حالی که میانگین زمان ترخیص کالا در حوزه گمرکی از زمان اظهار تا پرداخت از ۱۴۳ساعت به ۷۳ساعت کاهش یافته است و بخش قابل‌توجهی از کالاهای اساسی با قرار گرفتن در مسیر سبز با سرعت بیشتری ترخیص می‌شوند؛ وزارت امور اقتصادی و دارایی در گام بعدی برنامه تسهیل تجارت، کاهش توقف کالا و کامیون در مرزها را دنبال می‌کند؛ طرحی که وزیر اقتصاد از آن با عنوان تبدیل گمرکات به «محل عبور، نه توقف» یاد کرده است.