اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 327733

تاریخ: 1405/03/04

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 327733

تاریخ: 1405/03/04

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

خروج ناگهانی ده‌ها هزار تن مس از انبارهای LME

59762a5d-976d-4f01-9aca-78667f059fa6
شرکت Trafigura- بزرگترین تامین‌کننده کالا در جهان- اقدام به خروج مس به ارزش صدها میلیون دلار از انبارهای بورس فلزات لندن (LME) کرده است؛ اقدامی که گفته می‌شود به دلیل ایجاد فرصت‌های سودآور معاملاتی در آمریکا و چین انجام شده است.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات؛ به گفته منابع آگاه این شرکت در برداشت بیش از ۵۱هزار تن مس از انبارهای LME در آمریکا و آسیا در روز جمعه دخالت داشته است. این منابع به دلیل حساسیت تجاری موضوع نخواستند نامشان فاش شود.

این سفارش‌ها که بزرگترین دستور برداشت ثبت ‌شده در LME از سال ۲۰۱۳ تاکنون محسوب می‌شود؛  در شرایطی انجام شده که قیمت قراردادهای آتی مس در بازار کامکس نیویورک بالاتر از قیمت‌های بورس فلزات لندن معامله می‌شود؛ موضوعی که انگیزه بزرگی برای انتقال و تحویل مس به بازار آمریکا ایجاد کرده است.

قراردادهای کامکس در بیشتر ماه‌های سال گذشته با پریمیوم بالاتری نسبت به LME معامله شده‌اند؛  زیرا بازار احتمال می‌دهد، دولت ترامپ بر واردات مس تعرفه وضع کند. پارسال حجم بی‌سابقه‌ای از مس به آمریکا ارسال شد تا معامله‌گران از این آربیتراژ سود ببرند و اقدام جدید ترافیگورا نیز نشانه‌ای از تشدید فرصت‌های بزرگ معاملاتی است.

بیش از ۳۰هزار تن مس روز جمعه از انبارهای LME در نیواورلئان و بالتیمور برای خروج سفارشگذاری شد و به گفته منابع، احتمالا به انبارهای کامکس یا خریداران نهایی در بازار آمریکا تحویل داده خواهد شد. این فرصت معاملاتی به این دلیل وجود دارد که قیمت‌های مس در کامکس شامل تعرفه‌ها و عوارض احتمالی هستند؛ در حالی که قیمت‌های LME چنین هزینه‌هایی را در بر نمی‌گیرند.

همچنین نزدیک به ۲۰هزار تن مس از انبارهای آسیایی LME برداشت شده است. اگرچه آمریکا می‌تواند مقصد جذابی برای بخشی از این محموله‌ها باشد، اما افزایش قیمت‌ها در چین نیز انگیزه صادرات مس به این کشور را تقویت کرده است.

با توجه به اینکه قیمت مس LME روز جمعه ۱۳٬۶۶۰دلار به ازاء هر تن داد و ستد شد؛ ارزش‌کل فلز برداشت‌ شده از این بورس بیش از ۷۰۰میلیون دلار برآورد می‌شود. البته سخنگوی ترافیگورا تا زمان تنظیم گزارش از اظهارنظر در این‌باره خودداری کرد.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.