اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 327595

تاریخ: 1405/03/03

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 327595

تاریخ: 1405/03/03

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
وزیر راه و شهرسازی:

کاهش ۸۰ همت ناترازی بانک مسکن دستمریزاد دارد

وزیر راه و شهرسازی
«دکتر فرزانه صادق» وزیر راه و شهرسازی در همایش مدیران ارشد بانک مسکن از اقدامات جهادی مدیران و کارکنان این بانک در حمایت به موقع و سریع از آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی سوم و پرداخت سه روزه وام ودیعه مسکن قدردانی کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا؛ همایش مدیران ارشد بانک مسکن با حضور مقام عالی وزارت راه و شهرسازی، دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن، اعضای هیئت‌مدیره، هیئت‌عامل، رؤسای ادارات و مدیرعامل گروه مالی بانک مسکن به صورت حضوری و مدیران و معاونان شعب سراسر کشور به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد.

تجلیل از رکوردشکنی در پرداخت وام ودیعه مسکن جنگ رمضان

مقام عالی وزارت راه با تمجید از سرعت عمل بانک در گره‌گشایی از مشکلات مردم، تصریح کرد: پرداخت وام ودیعه مسکن جنگ رمضان در کمتر از سه روز، آن هم علیرغم تمامی بوروکراسی‌های اداری و محدودیت‌ها، یک اتفاق بزرگ بود. این موفقیت حاصل همکاری مجموعه وزارت راه است که بار اصلی و سنگین آن را بانک مسکن به تنهایی بر دوش کشید و بار دیگر کارآمدی خود را ثابت کرد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: ارزیابی خسارات به خانه‌های مردم، از همان هفته اول جنگ تحمیلی سوم آغاز شد. وظیفه ما بازسازی سریع این واحدها بود که خوشبختانه بانک مسکن این مأموریت خطیر را به بهترین شکل ممکن به سرانجام رساند.

دستمریزاد وزیر به کارکنان بانک مسکن برای کاهش ۸۰ همتی ناترازی

دکتر صادق با ابراز رضایت کامل از انضباط مالی ایجاد شده در بانک مسکن، گفت: باید بابت کاهش ۸۰ همتی ناترازی بانک که با تلاش و همت جهادی مدیران و کارکنان این مجموعه انجام شده، دستمریزاد بگویم. شما با چابک‌سازی فرایندها و پاسخگویی به موقع به مطالبات مردم توانستید این موفقیت بزرگ را رقم بزنید.

وی افزود: افزایش سرمایه بانک مسکن یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است و امیدواریم با هماهنگی‌های آتی، این امر به سرعت محقق شود تا توان حمایتی بانک مضاعف شود.

ورود به عرصه مسکن استیجاری، گامی برای دهک‌های پایین در کلان‌شهرها

وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای قانون مسکن استیجاری اشاره کرد و گفت: در کلان‌شهرهایی مثل تهران که امکان مالکیت برای دهک‌های پایین کمتر مهیاست، مسکن استیجاری یک پاسخ هوشمندانه به نیاز جامعه است.

وی افزود: در گام اول، اجرای ۱۰ هزار واحد را کلید زده‌ایم که در این فاز چالش‌ها شناسایی و حل خواهد شد. وزیر همچنین از تفاهم‌نامه با بانک مسکن خبر داد و افزود: بانک مسکن کمک بزرگی به دولت کرد و تعدادی از واحدهای شرکت سرمایه‌گذاری مسکن خود در شهر جدید اندیشه را برای این طرح در اختیار ما قرار داد که نشان‌دهنده نقش‌آفرینی مؤثر شرکت‌های تابعه بانک در رونق این صنعت است.

دکتر صادق در پایان خاطرنشان کرد: عمل به تعهدات در حوزه مسکن حمایتی اولویت اصلی ماست. بانک مسکن بیشترین اعتبار را به طرح نهضت ملی تزریق کرده و امیدواریم با تداوم این مسیر، تمامی واحدهای مسکونی اعتبار لازم را دریافت کرده و به دست متقاضیان برسند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تأمین مالی ۲۱۰ طرح در صنایع ساختمانی از سوی بانك صنعت و معدن

بانک صنعت و معدن در راستای حمایت از توسعه صنایع ساختمانی و تقویت ظرفیت‌های تولیدی این بخش، از سال ۱۳۹۱ تاکنون تأمین مالی ۲۱۰ طرح را در دستور کار قرار داده که از این تعداد، ۲۰۳ طرح به بهره‌برداری رسیده و ۷ طرح نیز در حال احداث است.

تفاهم‌نامه استراتژیک بازسازی زیرساخت‌های فناورانه چهار دانشگاه بزرگ کشور با مشارکت بانک تجارت منعقد شد

تفاهم‌نامه بازسازی زیرساخت‌های فناورانه و تجهیز مجدد آزمایشگاهی و پردازشی چهار دانشگاه صنعتی شریف، اصفهان، شهید بهشتی و علم و صنعت ایران در راستای حمایت از ظرفیت‌های علمی و دانش‌بنیان کشور، با مشارکت نهادهای کلیدی کشور از جمله بانک تجارت به امضا رسید. این طرح با هدف جبران خسارات وارده به زیرساخت‌های فناورانه و با استفاده از سازوکار «اعتبار مالیاتی سرمایه‌گذاری» در چارچوب قانون جهش تولید دانش‌بنیان اجرا خواهد شد.

مشاركت بانك ملت در طرح ردا برای ارتقای سطح كیفی خدمات رفاهی دانشجویان

با هدف ساماندهی خدمات رفاهی و ارتقای سطح کیفی زندگی دانشجویان در قالب طرح ردا ، (رفاه دانشجویان ایران)تفاهمنامه 4 جانبه بین بانک ملت و سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویی و شرکت همراه اول به امضا رسید.