اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 324950

تاریخ: 1405/02/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 324950

تاریخ: 1405/02/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

مدیرعامل ایمپاسکو تغییر کرد؛ امید امامی جایگزین تورج زارع شد

IMG_20260503_185957
شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) وارد دوره جدیدی از رهبری شد، امید امامی به عنوان سرپرست جدید این شرکت منصوب شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران؛ امامی پیش از این سمت، به عنوان معاون امور معادن و صنایع معدنی ایمیدرو فعالیت کرده است. وی دارای مدرک فوق لیسانس در مهندسی معدن با گرایش فنی، اقتصادی است و سابقه فعالیت در حوزه معادن و صنایع معدنی را دارد. از سوابق او می‌توان به معاون طرح های توسعه معدن و صنایع معدنی در ایمیدرو و صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی نیز اشاره کرد.

این تغییر در رده مدیریت ایمپاسکو در شرایطی صورت می‌گیرد که معدن و صنایع معدنی کشور، در انتظار توسعه و برنامه‌ریزی‌های جدید است. امید امامی با تجربیات متنوع در حوزه معدن، امیدوار است روند توسعه این شرکت را سریع‌تر و موثرتر پیش ببرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

«احیا۱» با سودآورترین نیم‌سال، راهی فرابورس می‌شود؛ از رکورد تولید تا شفافیت در بازار سرمایه

شرکت «احیا استیل فولاد بافت» در دومین نشست ویژه معرفی خود برای ورود به فرابورس، ضمن تشریح عملکرد عملیاتی و مالی، از ثبت بالاترین سود سال‌های اخیر، تولید سالانه ۱.۶ میلیون تن آهن اسفنجی و حرکت به سمت افزایش شفافیت در بازار سرمایه خبر داد؛ شرکتی که در اوج تحریم‌ها به بهره‌برداری رسید و امروز به یکی از بازیگران مهم زنجیره فولاد کشور تبدیل شده است.

تبیین استانداردهای نظارتی HSE؛ گامی برای تحقق هدف حادثه صفر

نشست تخصصی هم‌افزایی و تشریح استانداردهای نظارتی HSE با حضور امیررضازاده معاون سرمایه‌های انسانی و مسئولیت‌های اجتماعی، مدیر واحد HSE و مدیریت بهره‌برداری واحدهای گندله و کنسانتره‌سازی، با هدف ارتقاء ایمنی، بهداشت، محیط زیست و بررسی چالش‌های حوزه پیمانکاران برگزار شد.