اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 322940

تاریخ: 1405/01/26

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 322940

تاریخ: 1405/01/26

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تولید بیش از ۳۲ میلیون تن فولاد در کشور در سال ۱۴۰۴

photo25661225466
انجمن تولیدکنندگان فولاد آلیاژی آمار تولید فولاد میانی و آهن اسفنجی کشور در سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد. تولید فولاد میانی ایران در سال ۱۴۰۴، ۳۲ میلیون و ۴۴ هزار تن بوده که ۷.۲ درصد بیشتر از سال ۱۴۰۳ است.

به گزارش اقتصاد ملت؛ همچنین حجم تولید آهن اسفنجی ایران در سال ۱۴۰۴، ۳۸ میلیون و ۵۲۲ هزار تن بوده که ۱۲.۷ درصد بیش از سال ۱۴۰۳ است.

در سال ۱۴۰۴، ۱۹ میلیون و ۶۹۳ هزار تن بیلت و بلوم در کشور تولید شده که رشد ۵.۵ درصدی را نسبت به سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد. تولید اسلب ایران نیز با رشد ۱۰.۱ درصدی به ۱۲ میلیون و ۳۵۱ هزار تن رسیده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فولاد مبارکه چگونه اندیشه تولید را به یک راهبرد صنعتی تبدیل کرد؟

رهبر شهید انقلاب، تولید را زیربنای استقلال اقتصادی و اقتدار ملی می‌دانستند و بارها بر حمایت از تولید داخلی، خودکفایی و تکیه بر توان ایرانی تأکید کردند. امروز، مرور تجربه فولاد مبارکه نشان می‌دهد چگونه این اندیشه در قالب راهبرد بومی‌سازی، توسعه فناوری و تقویت زنجیره تأمین داخلی، به یک الگوی عملی در صنعت کشور تبدیل شده است.

حضور وزیر صمت در موکب گروه فولاد مبارکه در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب

سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، در نخستین ساعات امروز با حضور در موکب گروه فولاد مبارکه در آیین باشکوه تشییع رهبر شهید انقلاب، از روند خدمت‌رسانی این مجموعه به عزاداران و سوگواران بازدید کرد.