اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 321394

تاریخ: 1405/01/01

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 321394

تاریخ: 1405/01/01

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

پیام مدیرعامل بانک سینا به مناسبت سال نو و عید سعید فطر

بانک سینا؛
دکتر علی ابدالی مدیرعامل بانک سال نو و عید سعید فطر را تبریک گفت .

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک سینا؛ 

یا مقلب القلوب و الابصار

یا مدبراللیل و النهار

یا محول‌الحول والاحوال

حول حالنا الی احسن‌الحال

‌در آستانه حلول سال نو و بهار طبیعت، یاد و خاطره رهبر شهید معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای که همواره در راه عزت ایران اسلامی مجاهدانه تلاش کرد را گرامی می‌داریم.امیدوارم با انتخاب حضرت آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای به عنوان سومین رهبر انقلاب اسلامی و اتحاد و یکدلی آحاد مردم، شاهد اقتدار و عزت روزافزون ایران عزیز باشیم.‌تقارن مبارک خجسته‌آیین نوروز با عید سعید فطر، عید پیروزیِ جان بر تمنیات، نویدبخش سالی سرشار از برکت، تحول و پویایی است. اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ بانک سینا، ضمن تبریک این ایام خجسته به آحاد مردم کشورم خصوصا همکاران، مشتریان، سهامداران و سایر ذینفعان، از درگاه ایزد منان سالی توأم با سلامتی، بهروزی و رفاه آرزومندم.‌امید است در سایه الطاف الهی، در سال پیش رو که به «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی» نامگذاری شده، نیز بتوانیم، گام‌هایی بلندتر در مسیر شکوفایی اقتصاد کشور و ارائه خدمات نوین بانکی برداریم.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ثبت درخواست خرید ارز برای اشخاص حقیقی در بانك ملت غیرحضوری شد

بانک ملت در اجرای بخشنامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و در راستای تسهیل شرایط فروش ارز، از چهارشنبه 15 مهرماه نسبت به فروش ارز به صورت غیرحضوری برای اشخاص حقیقی ایرانی مقیم بالای 18 سال از طریق سامانه پیشخوان الکترونیک ملت به نشانی pishkhan.mellat.ir اقدام می کند.

بیست و چهارمین همایش بازرسان بانک ملی ایران برگزار شد / سیفی: اصلاح کسب‌وکار و تقویت نظارت، ضرورت عبور بانک ملی ایران از شرایط ویژه است

بیست و چهارمین همایش بازرسان بانک ملی ایران برگزار شد / سیفی: اصلاح کسب‌وکار و تقویت نظارت، ضرورت عبور بانک ملی ایران از شرایط ویژه است