اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 319692

تاریخ: 1404/12/04

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 319692

تاریخ: 1404/12/04

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تاکید سمیعی نژاد بر تامین مالی فولاد آرتاویل توسط سهامداران

1771825434419mn1mlk1t78oef6ka88j3e26u5c
رییس هیات عامل ایمیدرو ضمن اشاره به پایش مستمر احداث پروژه فولاد آرتاویل در ایمیدرو؛ اعلام کرد: با رویکرد بهره برداری از این پروژه در سال آتی؛ تامین منابع مالی توسط سهامداران این پروژه ضروری است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد مسعود سمیعی نژاد در نشست بررسی پیشرفت پروژه های زیرساخت و خط تولید آهن اسفنجی فولاد آرتاویل که با حضور سهامداران و مدیرعامل این مجموعه فولادی در محل ایمیدرو برگزار شد، افزود: تعیین تکلیف میزان سهامداری در این پروژه؛ می‌تواند زمینه ‌ساز تصمیم‌ گیری ‌های سریع‌، کاهش ابهامات مدیریتی و تسهیل فرآیندهای اجرایی باشد.

وی با تاکید بر ضرورت انسجام در ساختار مالکیت، خواستار نهایی ‌شدن وضعیت سهامداری در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد تا مسیر تامین مالی و اجرای پروژه با مانع مواجه نشود.

یکی دیگر از محورهای اصلی این نشست، تأمین منابع مالی مورد نیاز برای تکمیل و راه ‌اندازی پروژه بود. در این راستا، راهکارهایی همچون تسریع در تامین مالی پروژه توسط سهامداران، استفاده از ظرفیت تسهیلات بانکی و بهره‌گیری از ابزارهای نوین تامین مالی مورد بحث قرار گرفت.

سمیعی نژاد تاکید کرد که تقویت ساختار سرمایه و تامین به ‌موقع نقدینگی، شرط اساسی برای تحقق برنامه زمان‌بندی پروژه است.

به گفته رییس هیات عامل ایمیدرو؛ این تصمیم می‌تواند نقش مهمی در هم‌افزایی، تسریع فرآیندها و تحقق اهداف تعیین‌شده برای سال آینده ایفا کند.

همچنین در این جلسه بر تسریع در روند اجرایی و بهره‌برداری از پروژه در سال آینده تاکید شد. مسوولان حاضر با اشاره به اهمیت توسعه زنجیره ارزش فولاد در منطقه، راه‌ اندازی این واحد صنعتی را گامی موثر در افزایش تولید، اشتغال ‌زایی و تقویت زیرساخت‌های صنعتی دانستند.

در این نشست، مقرر شد کارگروهی تخصصی با حضور نمایندگان سهامداران و مدیران اجرایی تشکیل شود تا ضمن پیگیری مصوبات، گزارش پیشرفت اقدامات را به ‌صورت منظم ارایه کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

زارع: معادن باید به سمت به کارگیری فناوری‌های نوین حرکت کنند

تورج زارع، مدیرعامل شرکت ایمپاسکو، به‌همراه محمدباقر زارعی، معاون مالی و اداری، با حضور در مجتمع پتاس خوروبیابانک از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت تولید، زیرساخت‌ها و روند اجرای پروژه‌های جاری قرار گرفت. این بازدید با هدف ارزیابی عملکرد، بررسی ظرفیت‌های توسعه و آشنایی نزدیک‌تر با چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی مجتمع انجام شد.

لزوم اصلاح برخی رویه‌ها در اجرای مقررات/ تقویت مسیر صادرات با هم‌‌افزایی و حمایت هدفمند از صادرکنندگان

رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان تهران، ضمن تاکید بر ضرورت اصلاح و بازنگری در برخی رویه‌های اجرایی در حوزه تعهدات ارزی، هدف اصلی سیاست‌های تجاری را حمایت موثر از صادرکنندگان واقعی و تسهیل مسیر تجارت عنوان کرد.

بازدید میدانی سرپرست شرکت از پروژه مجموعه آبی فیروزه با هدف بررسی مسئولیت‌های اجتماعی

دیدار با نمایندگان نیشابور بزرگ در مجلس شورای اسلامی و بازدید میدانی از پروژه‌ی احداث محموعه ورزشی آبی دانش‌آموزی در شهرستان فیروزه تصویری از پیگیری‌های مدیریت ارشد فولاد خراسان در حوزه مسئولیت‌اجتماعی شرکت بود که امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴ رقم خورد.