اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 319285

تاریخ: 1404/11/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 319285

تاریخ: 1404/11/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

مراسم دوازدهمین دوره اولویت‌بندی درخواست‌های خرید محصولات ایران‌خودرو برگزار شد

818dbb35-e102-4e3b-8519-818d47c6b370
دوازدهمین دوره اولویت‌بندی درخواست‌های خرید محصولات ایران‌خودرو با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی صبح امروز(سه‌شنبه) برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه صنعتی ایران خودرو؛ این مراسم به‌منظور تعیین اولویت تخصیص خودرو برای متقاضیان طرح‌های «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت»، «متقاضیان عادی» و «جایگزینی خودروهای فرسوده» انجام شد.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، با توجه به اجرای هم‌زمان روش فروش بدون قرعه‌کشی، افرادی که از طریق این شیوه موفق به خرید خودروی مورد نظر شده‌اند، در فرآیند اولویت‌بندی شرکت داده نمی‌شوند.

نتایج نهایی پس از تأیید نهادهای نظارتی، از طریق سایت رسمی فروش ایران‌خودرو به نشانی ikcosales.ir اطلاع‌رسانی خواهد شد.

همچنین تأکید شده است در صورت عدم واریز وجه از سوی افراد منتخب، مطابق دستورالعمل‌های ابلاغی و پس از گذشت مهلت مقرر در فراخوان، نفرات ذخیره جایگزین خواهند شد.

در این مرحله، محصولات خانواده پژو ۲۰۷، تارا، سورن، دنا و ری‌را عرضه شده‌اند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.