اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 318197

تاریخ: 1404/07/17

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 318197

تاریخ: 1404/07/17

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

افزایش سرمایه بانک خاورمیانه ثبت شد.

بانک خاورمیانه

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک خاورمیانه؛ پیرو تصمیم مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت در تاریخ ۳۱ تیر ۱۴۰۴ مبنی بر افزایش سرمایه از محل سود انباشته، این افزایش سرمایه پس از اخذ مجوز لازم نزد اداره ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری در تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۴ به‌طور رسمی به ثبت رسید.با ثبت این تصمیم، سرمایه شرکت از مبلغ ۷۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به مبلغ ۱۲۰,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال افزایش یافت.این افزایش سرمایه از محل سود انباشته به مبلغ ۴۵,۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال و آورده نقدی با سلب حق‌تقدم از سهامداران فعلی انجام شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و دومین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و دومین روز قرعه کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و دوم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.