اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 317147

تاریخ: 1404/11/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 317147

تاریخ: 1404/11/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

وزیر صمت در سرچشمه و رفسنجان؛ سه پروژه کلیدی شرکت ملی مس افتتاح می‌شود

15150
سه پروژه توسعه‌ای شرکت ملی صنایع مس ایران، هم‌زمان با دهه مبارک فجر و در جریان سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت، به‌طور رسمی افتتاح می‌شوند.

به گزارش اقتصاد ملت از پایگاه خبری مس‌پرس؛ این سه پروژه شامل کارخانه تولید مفتول مسی ۸میلی‌متری مجتمع مس سرچشمه، تصفیه‌خانه پساب کارخانه اسید سولفوریک این مجتمع و ورزشگاه شهدای مس رفسنجان است که با حضور مهندس سیدمحمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت افتتاح خواهد شد؛ پروژه‌هایی که از زنجیره ارزش تولید تا حفاظت از محیط‌زیست و توسعه زیرساخت‌های اجتماعی را دربر می‌گیرند.

تکمیل زنجیره ارزش با تولید سالانه ۱۳۰هزار تن مفتول مسی

پروژه مفتول ۸میلی‌متری مجتمع مس سرچشمه با هدف تکمیل زنجیره ارزش، افزایش ارزش افزوده و ارتقای بهره‌وری تولید اجرا شده و ظرفیت تولید سالانه ۱۳۰هزار تن مفتول مسی را دارد. این پروژه به‌صورت مستقیم برای ۱۲۰نفر اشتغال‌زایی ایجاد کرده است.

بازگشت ۹۲درصدی آب مصرفی به چرخه تولید

پروژه تصفیه‌خانه پساب کارخانه اسید سولفوریک مجتمع مس سرچشمه، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های محیط‌زیستی شرکت ملی مس، با تصفیه بیش از ۹۰درصد پساب ناشی از فعالیت کارخانه اسید سولفوریک، در هرساعت حدود ۶۰مترمکعب آب را به چرخه تولید بازمی‌گرداند و نقش مؤثری در کاهش برداشت از منابع آبی منطقه دارد.

ورزشگاه ۱۰هزارنفری شهدای مس رفسنجان؛ توسعه اجتماعی در کنار صنعت

در کنار پروژه‌های صنعتی و محیط‌زیستی، ورزشگاه ۱۰هزار نفری شهدای مس رفسنجان به‌عنوان یک پروژه زیرساختی عمومی و اجتماعی، هم‌زمان با حضور وزیر صمت به بهره‌برداری رسمی می‌رسد. این ورزشگاه که براساس آخرین استانداردهای روز دنیا و با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های نوین احداث شده و ظرفیت میزبانی مسابقات در لیگ برتر فوتبال و سایر رشته‌های ورزشی را دارد.

سه پروژه‌ای که قرار است فردا پنج‌شنبه ۱۶ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ افتتاح شوند، تصویری روشن از رویکرد شرکت ملی صنایع مس ایران به توسعه متوازن ارائه می‌دهند؛ توسعه‌ای که هم‌زمان تولید، محیط‌زیست و جامعه محلی را در کنار هم می‌بیند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

پروژه الکترود گرافیتی اردکان افتتاح شد

پروژه الکترود گرافیتی اردکان با سرمایه‌گذاری شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس هیأت عامل ایمیدرو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار یزد و مدیرعامل چادرملو به بهره‌برداری رسید.

افتتاح نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی فروغ کویر چادرملو با حضور وزیر صمت

نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی «فروغ کویر» چادرملو، همزمان با میلاد حضرت ولی‌عصر (عج) و دهه مبارک فجر، با حمایت وزارت صمت و ایمیدرو و با حضور وزیر صمت، رئیس هیات عامل ایمیدرو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار یزد و مدیرعامل چادرملو به بهره‌برداری رسید.

افتتاح کارخانه کنسانتره آهن بهاباد با حضور وزیر صمت و رییس هیأت عامل ایمیدرو

کارخانه کنسانتره آهن بهاباد، واقع در شرق استان یزد، با هدف تأمین پایدار خوراک مجتمع‌های صنعتی و با حضور وزیر صمت، رئیس هیات عامل ایمیدرو، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و جمعی از مدیران ارشد این شرکت به بهره‌برداری رسید.

ایران به جمع ۸ تولیدکننده جهانی الکترود گرافیتی می‌پیوندد/ صرفه‌جویی سالانه ۵۴ میلیون یورویی با داخلی‌سازی الکترود گرافیتی

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه، در حاشیه آیین افتتاح رسمی شرکت نوین الکترود اردکان، در گفت‌وگو با خبرنگار انتخاب با اشاره به هم‌زمانی این رویداد با ولادت حضرت صاحب‌الزمان (عج)، این افتتاح را اتفاقی مبارک برای صنعت کشور دانست و گفت: الکترود گرافیتی یکی از اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین محصولات در فرآیند تولید فولاد است که کشور در گذشته به‌طور کامل به واردات آن وابسته بود.