اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 317106

تاریخ: 1404/11/14

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 317106

تاریخ: 1404/11/14

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تاکید سمیعی نژاد بر تامین مالی طرح تولید لوله های CRA

001 (1)
رئیس هیات عامل ایمیدرو بر تامین مالی طرح تولید لوله های CRA نفت و گاز شرکت فولاد سترگ پارس شرق از سوی سهامداران تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو؛ محمدمسعود سمیعی نژاد در جلسه پایش شرکت فولاد سترگ پارس شرق با بیان این مطلب گفت: با توجه به اقدامات اولیه انجام شده برای طرح تولید لوله های CRA نفت و گاز از جمله دریافت مجوزهای لازم و تجهیز کارگاه، سهامداران این شرکت طی ۱۰ روز پیش پرداخت برای آغاز عملیات اجرایی این طرح را انجام دهند.
وی افزود: در خصوص اصلاح سهامداران این شرکت، با محوریت شرکت فولاد مبارکه اقدام لازم صورت گیرد.

محدودیت ارائه مجوز احداث طرح فولادی

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به محدودیت ارائه مجوز احداث طرح فولادی تصریح کرد: با توجه به دستیابی کشور به چشم انداز ایجاد ۵۵ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد، سیاست های وزارت صنعت، معدن و تجارت بر این مبنا قرار گرفته که با شرایط فعلی، مجوز اجرای هیچ طرحی در بخش فولاد از سوی ایمیدرو صادر نخواهد شد.
وی ادامه داد: در صورتی که طرحی دارای توجیه لازم و راهبردی باشد، پس از دریافت مجوز از ایمیدرو قابلیت اجرا پیدا خواهد کرد.
مرتضی هاشم پور، مدیرعامل شرکت فولاد سترگ پارس شرق در این جلسه، گزارشی از اقدامات صورت گرفته درباره طرح تولید لوله های CRA نفت و گاز با ظرفیت ۳۳۰۰ تن در منطقه آزاد اقتصادی چابهار ارائه کرد.

در این نشست، مدیران عامل شرکت های فولاد مبارکه، گل گهر و چادرملو به عنوان سهامداران شرکت مذکور حضور داشتند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نقشه راه «بارز» برای جهش تولید و سودآوری؛ توسعه ظرفیت، محصولات جدید و تکمیل زنجیره ارزش/بارز در مسیر توسعه ظرفیت، فناوری و سهم بازار

گروه صنعتی بارز در حالی برنامه‌های توسعه‌ای خود را برای افزایش ظرفیت تولید، تکمیل زنجیره ارزش و تقویت جایگاه خود در بازار تایر کشور دنبال می‌کند که ظرفیت تولید این مجموعه به حدود ۱۶۰ هزار تن رسیده و بارز کردستان نیز به بزرگترین تولیدکننده تایر سواری کشور تبدیل شده است.

تاکید معاون وزیر صمت بر همراهی با پاکسان برای استمرار تولید

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در بازدید از شرکت پاکسان، بر رویکرد حمایتی این وزارتخانه و حداکثر همکاری برای رفع موانع تولید، تسهیل تأمین مواد اولیه و پشتیبانی از استمرار فعالیت این شرکت تأکید کرد.