اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 316369

تاریخ: 1404/11/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 316369

تاریخ: 1404/11/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
سمیعی‌نژاد در نشست با استاندار کرمان اعلام کرد:

واگذاری پروانه‌های اکتشافی به بخش خصوصی در بورس کالا؛ به‌زودی

1324یق123قس123ق123ق_4ycw (1)
رئیس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: پروانه‌های اکتشافی در اختیار این سازمان، در بورس کالا به بخش خصوصی در آینده نزدیک واگذار می شود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمیدرو؛ محمدمسعود سمیعی‌نژاد در نشست شورای عالی معادن که با حضور استاندار کرمان برگزار شد، ضمن بیان این مطلب گفت: براساس برنامه هفتم توسعه و تاکید وزیر صمت، طی توافق با سازمان بورس کالا، پروانه‌های اکتشافی به صورت بسته‌های سرمایه‌گذاری به افراد یا شرکت‌های دارای صلاحیت واگذار می شود.

وی افزود: براین‌اساس، معادن نزدیک به هم و دارای ماده معدنی مشابه در قالب یک بسته برای مزایده معرفی می شوند.

۲ مصوبه مهم در حوزه مسئولیت اجتماعی کرمان

معین اقتصادی وزارت صمت در استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان به عنوان بزرگ‌ترین استان معدنی، حدود ۵۰ درصد زنجیره فولاد و ۷۵ درصد تولید مس را به خود اختصاص داد، گفت: براساس قوانین، حقوق دولتی دریافت شده از معادن این استان، به بخشی از زیرساخت‌ها اختصاص یافت.
وی ادامه داد: اختصاص ۱.۵ همت برای احداث کمربندی گل‌گهر-بندرعباس، از جمله مصوبه‌های شورای عالی معادن استان در قالب تفاهم نامه بود. این جاده، ۶۰ کیلومتر مسیر را کوتاه‌تر کرده و سبب کاهش مصرف سوخت و ارتقای زیست محیطی می شود.
سمیعی نژاد با اشاره به مصوبه دیگر نشست شورای عالی معادن استان کرمان اظهار داشت: دو خطه کردن جاده زرند- کوهبنان با اختصاص ۵۰۰ میلیون تومان، مصوبه بعدی بود که طی تفاهم نامه ای به امضا رسید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

داستان لجستیک در فولاد سنگان

لجستیک یکی از بخش‌های حیاتی در هر سازمان صنعتی و تولیدی است، زیرا نقش مستقیم در مدیریت جریان مواد، حمل‌ونقل، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری دارد.

پیگیری جدی فولاد سنگان برای رفع موانع استخراج و حل مشکل کمبود سنگ‌آهن

در شرایطی که تٱمین سنگ آهن مورد نیاز کارخانه ها به یک چالش تبدیل شده است با پیگیری ها و تلاش های فولاد سنگان جلسه هماهنگی با مسئولین وزارتخانه ها و مدیران عامل شرکتهای صنعتی و معدنی، به میزبانی استاندار خراسان رضوی برگزار شد.