اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 315995

تاریخ: 1404/10/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 315995

تاریخ: 1404/10/30

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

حمیدرضا غفاری به عنوان مدیرعامل منتخب بیمه کوثر انتخاب شد

IMG_20260120_111425-5ca3a1e5ae444bb9-800x450
پس از تشکیل جلسه هیئت مدیره،حمیدرضا غفاری به‌عنوان مدیرعامل این شرکت انتخاب و برای دریافت مجوزهای لازم به بیمه مرکزی ج.ا.ا معرفی شدند. همچنین انتخاب مصطفی مقصودی معاون مالی و اقتصادی بیمه کوثر به‌عنوان قائم مقام مدیرعامل شرکت نیز از دیگر مصوبات این جلسه بود.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی بیمه کوثر، در پایان جلسه از زحمات و خدمت صادقانه و خالصانه ابوالفضل آقادادی مدیرعامل پیشین بیمه کوثر که با راهبری هوشمندانه خود شرکت را به سوی دستیابی به اهداف عالی سوق دادند، تشکر و قدردانی گردید.

لازم به توضیح است غفاری سابقه مدیریتی بیش از ۲۵ ساله در حوزه های مرتبط با بیمه را دارا می‌باشند و امید است با حضور و تجربیات ایشان، روند مثبت بیمه کوثر تقویت گردد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.