اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 315852

تاریخ: 1404/10/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 315852

تاریخ: 1404/10/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

مدیرعامل گهرزمین از پروژه‌های هیمکو بازدید کرد

206DF055B5D132DCF21D7FC8C8D6C99591770034A63F3EA450E7753556B01426
صبح امروز دکتر علی امرائی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین، با حضور در محل شرکت هیمکو از روند اجرای پروژه‌های این شرکت بازدید کرد.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین؛ در جریان این بازدید، مدیرعامل گهرزمین ضمن حضور در بخش‌های مختلف، در جریان آخرین وضعیت اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌ها قرار گرفت و از تلاش‌ها و عملکرد کارکنان هیمکو قدردانی کرد.
دکتر امرائی با تأکید بر نقش حیاتی زیرساخت‌های حمل و نقل در توسعه بخش معدن و فولاد، حمل و نقل دریایی را راهبردی توصیف کرد و حمل و نقل ریلی را عامل مهمی در کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری زنجیره تأمین دانست.
گفتنی است شرکت «مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا» با سرمایه‌گذاری مجموعه‌ای از شرکت‌های فعال معدنی و فولادی از جمله گهرزمین، از سال ۱۳۹۶ با هدف احداث پایانه‌های تخصصی و رفع گلوگاه‌های زنجیره لجستیک این حوزه آغاز به کار کرده و پروژه‌های هیمکو نیز در همین چارچوب در حال اجرا است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دولت شیلی کل سود سال ۲۰۲۵ را به کودلکو بازمی‌گرداند

«دنیل ماس» وزیر معادن شیلی گفت: شیلی تمام سود سال ۲۰۲۵ شرکت دولتی کودلکو را دوباره در این شرکت سرمایه‌گذاری خواهد کرد و بودجه آن را که با بار سنگین بدهی و کار پرهزینه تعمیرات اساسی معادن قدیمی دست و پنجه نرم می‌کند؛ افزایش می‌دهد.

رکوردشکنی رشد ارزش دلاری شرکت چینی در جولای

شرکت «زیجین ماینینگ» در جولای ۲۴میلیارد دلار (معادل ۲۳.۸درصد رشد) به ارزش بازار خود افزود. این شرکت با عبور از نیومونت به رتبه چهارم رسید و ارزش بازار آن به ۱۲۵میلیارد دلار افزایش یافت.