اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 315548

تاریخ: 1404/07/28

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 315548

تاریخ: 1404/07/28

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

فراهم شدن امکان وکالتی نمودن حساب‌های بانک پاسارگاد برای ثبت نام در «مرحله جدید طرح عرضه خودروهای وارداتی»

بانک پاسارگاد؛
امکان وکالتی کردن حساب‌های «بانک پاسارگاد» به‌صورت غیرحضوری، برای ثبت نام در «مرحله جدید طرح عرضه خودروهای وارداتی از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی» فراهم شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک پاسارگاد؛ مشتریان محترم این بانک می‌توانند از روز یکشنبه مورخ 1404/07/27 تا روز چهارشنبه مورخ 1404/07/30 با مراجعه به آدرس vbank.bpi.ir، حساب‌های خود را به‌صورت غیرحضوری، وکالتی نمایند.
حسب اعلام «وزارت صنعت، معدن و تجارت»، مبلغ لازم برای شرکت در این مرحله، پنج میلیارد ریال (500 میلیون تومان) است. بر این اساس، مشتریان گرامی می‌توانند یکی از حساب‌های انفرادی یا مشترک دارای حق برداشت به تنهایی خود از جمله «حساب دیجیتال» با موجودی مساوی یا بیش‌تر از مبلغ یادشده را وکالتی نمایند.
متقاضیان محترم باید پس از تأمین وجه و وکالتی نمودن حساب خود، به منظور ثبت نام محصولات ارائه شده، به تارنمای salecars.ir، مراجعه کنند و مطابق با شرایط عمومی مندرج در سامانه یادشده، ثبت نام اولیه را انجام دهند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

نماینده مجلس: افزایش سرمایه بانک کشاورزی پیش‌شرط اساسی تقویت تأمین مالی امنیت غذایی است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش محوری بانک کشاورزی در تأمین مالی زنجیره تولید در بخش کشاورزی و مواد غذایی، تقویت توان مالی و اجرای مصوبات قانونی افزایش سرمایه این بانک را پیش‌شرط اساسی پاسخگویی کامل به مطالبات فعالان صنایع غذایی و حوزه امنیت غذایی کشور دانست.