اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 314137

تاریخ: 1404/07/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 314137

تاریخ: 1404/07/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

پتروشیمی اروند در جشنواره نوآوری برتر ایرانی دو لوح زرین و دو گواهینامه ملی کسب کرد

e14fb335-fdca-4047-99a7-1e05c595b1fd
شرکت پتروشیمی اروند در «جشنواره نوآوری برتر ایرانی» موفق به کسب دو لوح زرین و دو گواهینامه نوآوری برتر در پی اجرای موفقیت‌آمیز دو طرح فناورانه شامل «توسعه دانش فنی و بومی‌سازی روتاری ولو اسکرپردار ویژه مواد چسبنده» و «بومی‌سازی پمپ‌های ساید چنل» شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی پتروشیمی اروند، بر اساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته مطابق با مدل مرجع نوآوری ایرانی، تیم متخصصین پتروشیمی اروند در فرآیند طراحی، اجرا و ارزیابی این طرح‌ها نقشی محوری ایفا کرده است. بهره‌گیری از دانش تخصصی، تحلیل‌های فنی و رویکردی مسئله‌محور موجب شد این پروژه‌ها علاوه بر پاسخگویی به نیازهای عملیاتی، منطبق با استانداردهای ملی نوآوری نیز باشند.

در همین راستا، جلسه‌ای تخصصی میان تیم ارزیابی و متخصصین پتروشیمی اروند برگزار شد و ابعاد فنی، اقتصادی و نوآورانه دو طرح مورد بررسی قرار گرفت. در این نشست، ضمن تحلیل نقاط قوت و چالش‌های اجرایی، راهکارهایی برای بهبود مستمر و توسعه آتی ارائه گردید و بر نقش فناوری‌های نوین در افزایش بهره‌وری، کاهش وابستگی به منابع خارجی و ارتقای سطح دانش فنی داخلی تأکید شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سیستم‌های مالی؛ ارتقای سودآوری و رونق فروش فولاد سنگان در فضای تحریم

در فضای اقتصادی کنونی که تشدید تحریم‌های بین‌‌المللی موجب نوسانات شدید نرخ ارز، اختلال در زنجیره تأمین و افزایش بهای تمام‌شده شده است، سیستم‌های مالی سازمان‌ها دیگر صرفاً ابزار ثبت و گزارش‌دهی تاریخی نیستند.

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.