اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313916

تاریخ: 1404/10/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313916

تاریخ: 1404/10/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بازدید مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بیمه البرز از پروژه نگین البرز در مشهد مقدس

222b4660-c7f3-40c3-b96f-731a91bb6e3d
مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بیمه البرز با حضور در مشهد مقدس، از پروژه «نگین البرز» واقع در جوار حرم مطهر حضرت ثامن الحجج(ع) بازدید کردند و بر ضرورت تسریع در روند اجرای این پروژه تأکید داشتند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه البرز، در این بازدید، اعضای هیأت مدیره با اشاره به اهمیت اتمام پروژه در چارچوب برنامه زمان بندی مصوب و لزوم پیشرفت به روز مطابق برنامه های پیش بینی شده، از تلاش ها و زحمات دست اندرکاران اجرای پروژه تقدیر و تشکر کردند.

مدیرعامل بیمه البرز در جریان این بازدید، پروژه نگین البرز را نماد حضور و جایگاه بیمه البرز در شهر مشهد مقدس دانست و اظهار داشت: با تأمین به موقع تجهیزات و امکانات مورد نیاز، انتظار می رود روند اجرای پروژه با جدیت و سرعت بیشتری دنبال شود تا زمینه بهره برداری هرچه سریع تر از آن فراهم گردد.

گفتنی است: مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بیمه البرز پس از دیدار و گفت وگو با همکاران شاغل در مجتمع رضوی، چهارصد و بیست وهشتمین جلسه هیأت مدیره این شرکت را در محل مجتمع برگزار کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

ارزش عرضه به ۷.۷ همت رسید

مدیرعامل بورس تهران اعلام کرد: با توجه به استقبال گسترده سرمایه‌گذاران از عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا؛‌ با

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

ارزش عرضه به ۷.۷ همت رسید

مدیرعامل بورس تهران اعلام کرد: با توجه به استقبال گسترده سرمایه‌گذاران از عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا؛‌ با پیشنهاد بورس تهران و موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار، تصمیم گرفته شد میزان سهام قابل عرضه از ۴،۶۸۷،۵۰۰،۰۰۰ به ۶ میلیارد برگه سهم ۲ درصد از سهام شرکت افزایش یابد.

معارفه سرپرست جدید شعبه بندرعباس بیمه آرمان

مراسم معارفه سرپرست جدید شعبه بندرعباس ، در روز سه‌شنبه۳ مردادماه ۱۴۰۵ با هدف ارتقای سطح خدمات بیمه‌ای و توسعه فعالیت‌های این شرکت در جنوب کشور، با حضور مدیران ارشد بیمه آرمان برگزار شد.

صندوق توسعه ملی باید به سرمایه‌گذاری‌های کلان و ارزآور ورود کند

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر ضرورت تغییر رویکرد صندوق توسعه ملی گفت: این صندوق باید در سرمایه‌گذاری‌های کلان و سودآور به‌ ویژه در حوزه بالادست نفت و گاز، نقش جدی‌تری ایفا کند و منابع خود را به‌ صورت اهرمی در اختیار طرح‌های دارای ظرفیت ارزآوری قرار دهد.