اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313651

تاریخ: 1404/09/29

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 313651

تاریخ: 1404/09/29

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تبدیل بیمه نامه شخص ثالث به راننده محور بدون داشتن و استفاده از اطلاعات دقیق در حد یک ادعا است

تبدیل-بیمه-نامه-شخص-ثالث-به-راننده-محور-بدون-داشتن-و-استفاده-از-اطلاعات-دقیق-در-حد-یک-ادعا-است
مدیرعامل شرکت بیمه آرمان، اظهار داشت: مشکل ما در صنعت بیمه در زمینه تحلیل داده است که معاونت نوآوری بیمه مرکزی اتفاقا نقش اصلی را در این تحلیل و در استفاده از داده ایفا می کند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه آرمان؛ مجید قلی پور در خصوص اعطای تخفیف 9 درصدی بیمه شخص ثالث از سوی بیمه مرکزی برای تنها یک شرکت بیمه ای، افزود: من نمی دانم داده هایی که در اختیار دوستان قرار داده اند، چه داده هایی بوده است؛ اما آیا این ۹ درصد تخفیف را به تمامی خودروهایی که آن شرکت صادر می کند، داده اند یا خودروها را محدود کرده اند؟ چون من اطلاعاتی ندارم، نمی توانم اظهار نظر کنم.

وی، ادامه داد: اگر ما بتوانیم از داده ها به نحو احسن استفاده کنیم، قیمت گذاری های ما شناور خواهد بود، یعنی ممکن است شما یک خودرو با خصوصیات مشخصی داشته باشید و شخص دیگری نیز همان خودرو را داشته باشد، میزان تخفیفی که به شما داده می شود، بر مبنای مدل رانندگی و میزان استفاده ای که از خودرو می کنید، با قیمتی که به شخص دیگری داده می شود، متفاوت باشد.

مدیرعامل شرکت بیمه آرمان با اشاره به این که امروز تخفیفی که ما بر روی قیمت گذاری می دهیم، بر مبنای سن خودرو و تصادفات سال های گذشته است، گفت: اتفاقا تخفیف باید به خودروی صفر داده شود، نه به خودرویی که چهار سال کار کرده است، خودرویی که چهار سال مورد استفاده قرار گرفته است، درست است که تصادف نکرده، ولی احتمال تصادفش بالاتر است.

قلی پور، گفت: امروز در جهان، موضوعی که در بسیاری از کشورها وجود دارد، این است که گواهینامه را از حالت کاغذی خارج کرده و به عنوان یک اپلیکیشن در موبایل افراد قرار داده اند و فرد موظف است در زمان رانندگی اپلیکیشن در موبایلش فعال باشد و پلیس آن را چک می کند، اگر صنعت بیمهنیز کمک کند که به آن سمت برویم، اتفاقی که می افتد این است که من می توانم ترند رفتاری راننده را به راحتی استخراج کنم و بر مبنای رفتار راننده، بتوانیم برای سال آینده پیش بینی کنیم که با این میزان سابقه، سن خودرو و با توجه به رفتار راننده احتمال تصادف این خودرو چقدر خواهد بود.

مدیرعامل شرکت بیمه آرمان، تاکید کرد: اینکه ما می گوییم می خواهیم بیمه شخص ثالث را از حالت اتومبیل محور به حالت راننده محور تبدیل کنیم، تا زمانی که اطلاعات نداشته باشیم و از این اطلاعات استفاده نکنیم قابل اجرا نیست و در سطح ادعا خواهد بود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.