اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 312664

تاریخ: 1404/08/27

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 312664

تاریخ: 1404/08/27

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

مشارکت گسترده کارکنان فولاد هرمزگان در پویش اهدای خون

photo_2025-11-18_15-41-57
تیم سیار سازمان انتقال خون با حضور سه‌روزه در شرکت فولاد هرمزگان، فرصت ارزشمندی را برای مشارکت کارکنان در یک اقدام انسان‌دوستانه فراهم کرده‌ است. در این برنامه، کارکنان فولاد هرمزگان با استقبال چشمگیر و روحیه‌ای مسئولانه، در مسیر ترویج فرهنگ «اهدای خون، اهدای زندگی» حضور یافتند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد هرمزگان، این برنامه از ۲۵ تا ۲۷ آبان‌ماه برگزار شد و کارکنان شرکت با مشارکتی فعال، بار دیگر نقش موثر خود را در انجام امور خیرخواهانه و یاری‌رسانی به بیماران نیازمند به خون نشان دادند.

گفتنی است شرکت فولاد هرمزگان هرساله به‌عنوان بخشی از تعهد خود در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، برنامه‌ریزی منظم برای اهدای خون کارکنان را در دستور کار دارد و تلاش می‌کند با فراهم‌سازی بسترهای مناسب، در کمک به هم‌میهنان نیازمند سهم موثری ایفا کند.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رسانه را هم یک صنعت ببینیم

در طول دو جنگ تحمیلی اخیر، غیر از نیروهای مسلح، امدادگران و کادر درمان، یک صنف دیگر در خط مقدم جنگیدند؛ اهالی خستگی‌ناپذیر رسانه.

استقلال و خودکفایی/شعار ما میتوانیم/نقش تولید ملی در اقتدار کشور

استقلال و خودکفایی، در نگاه رهبر شهید انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله العظمی سید علی خامنه‌ای، تنها یک هدف اقتصادی نبود؛ بلکه پایه عزت ملی، اقتدار کشور و شرط ایستادگی در برابر فشارهای دشمنان به شمار می‌رفت. ایشان همواره تأکید داشتند که ملتی می‌تواند مستقل و سربلند بماند که روی پای خود بایستد و نیازهای اساسی خود را با تکیه بر توان داخلی تأمین کند.