اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 311989

تاریخ: 1404/10/05

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 311989

تاریخ: 1404/10/05

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
با حضور وزیر تجارت صربستان

انعقاد قرارداد رسمی حضور ایران در اکسپو بلگراد

photo23047715505
قرارداد رسمی حضور و مشارکت جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه جهانی EXPO2027 بلگراد با حضور خانم یاگودا لازارویچ، وزیر تجارت داخلی و خارجی جمهوری صربستان و صدیف بیک‌زاده، کمیسر ژنرال جمهوری اسلامی ایران، به امضاء رسید.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین المللی ج ا ایران؛ مراسم امضای این قرارداد با حضور صدیف بیک‌زاده، کمیسر ژنرال جمهوری اسلامی ایران درEXPO 2027 بلگراد، و محمدمهدی تندگویان، معاون کمیسر ژنرال و رئیس کمیته اجرایی حضور ایران در اکسپوی بلگراد از طرف جمهوری اسلامی ایران، و خانم یاگودا لازارویچ، وزیر تجارت داخلی و خارجی و کمیسر کل EXPO 2027 بلگراد، و دانیلو یرینیچ، مدیر EXPO 2027 بلگراد، از طرف کشور میزبان در بلگراد، پایتخت صربستان برگزار شد.

ایران پس از اسلواکی و روسیه، سومین کشور از میان ۱۲۷ کشور متقاضی مشارکت قطعی در این رویداد می باشد که حضور خود در این رویداد بین‌المللی را به‌طور رسمی نهایی کرده است.

در این مراسم، محمدصادق فضلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بلگراد ، آقای چمنی، رایزن بازرگانی و دیگر مسئولان حوزه‌های اقتصادی و فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران نیز حضور داشتند. نمایشگاه جهانی EXPO 2027 بلگراد، بر اساس موافقت مجمع جهانی نمایشگاه‌های بین‌المللی (BIE) و با رای کشورهای عضو با انتخاب کشور صربستان بعنوان میزبان ،به مدت سه ماه و با مشارکت بیش از ۱۳۰ کشور و سازمان بین‌المللی در بلگراد برگزار خواهد شد.

موضوع این دوره از نمایشگاه «بازی برای انسانیت ؛ ورزش و موسیقی برای همه» است و فرصتی مهم برای معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های فرهنگی، اقتصادی و فناورانه کشورها در حوزه بازی، ورزش و موسیقی در سطح جهانی محسوب می‌شود. بر اساس این قرارداد بین المللی ، جمهوری اسلامی ایران با اختصاص سالن نمایشگاهی ویژه ، دستاوردها و ظرفیت‌های خود را در قالب پاویون ملی ایران در EXPO2027 بلگراد در حوزه های محوری شعار اکسپو‌ به نمایش خواهد گذاشت.

حضور ایران در این رویداد جهانی گامی مهم در جهت توسعه دیپلماسی عمومی، اقتصادی و فرهنگی، گسترش تعاملات بین‌المللی و معرفی ظرفیت‌های ایران در عرصه جهانی ارزیابی می‌شود. اکسپوی ۲۰۲۷ بلگراد با حضور بیش از ۱۳۰ کشور و سازمان بین‌المللی، از ۲۵ اردیبهشت تا ۲۴مرداد ۱۴۰۶ با شعار «بازی برای انسانیت؛ ورزش و موسیقی برای همه» در بلگراد، پایتخت صربستان برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.