اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 311862

تاریخ: 1404/10/03

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 311862

تاریخ: 1404/10/03

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
با رای قاطع سهامداران

افزایش سرمایه و برنامه تبدیل بانک اقتصادنوین به بانک جامع تصویب شد

بانک اقتصادنوین
مجمع عمومی فوق‌العاده بانک اقتصادنوین صبح امروز سوم دی‌ماه 1404 با حضور 62٫04درصد از سهامداران، در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی این بانک برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین؛ در این مجمع، سهامداران به بررسی و تصمیم‌گیری درباره دو دستور جلسه اصلی پرداختند:

  • افزایش سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت (زمین و ساختمان) و اصلاح ماده مربوطه در اساسنامه
  • بررسی و تصویب برنامه مدون هیئت‌مدیره برای اخذ مجوز فعالیت به‌عنوان بانک جامع

افزایش سرمایه 13.9 همتی تصویب شد

بر اساس مصوبه مجمع، سرمایه بانک اقتصادنوین از 10.3به 24.3 همت افزایش یافت. بدین ترتیب، افزایش سرمایه‌ای معادل 13.9همت از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها (زمین و ساختمان) به تصویب سهامداران رسید.

این تصمیم در راستای الزامات تعیین‌شده در مصوبه هیئت‌وزیران و قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران اتخاذ شده است.

مدیرعامل:

سرمایه بانک به ۳۰ همت خواهد رسید

در این مجمع، محمدرضا حسین‌زاده، مدیرعامل بانک اقتصادنوین، با قدردانی از همراهی سهامداران گفت: «امروز با اهتمام شما سهامداران، گام بزرگی در مسیر تقویت ساختار سرمایه بانک برداشته شد. همچنین پیش‌بینی می‌شود طی ماه‌های آینده، حدود ۵ همت از محل سود انباشته به سرمایه بانک افزوده شود و سرمایه ثبت‌شده به حدود ۳۰ همت برسد.»

وی افزود: «با این اقدامات، بانک با قدرت بیشتری مسیر توسعه را طی خواهد کرد و از منظر قانونی نیز هیچ‌گونه محدودیتی نخواهد داشت. پیش‌بینی می‌کنم روند موفقیت‌های بانک به‌صورت تصاعدی ادامه یابد؛ موضوعی که در نهایت به نفع سهامداران و در راستای حمایت از صنایع پیشران اقتصاد، اشتغال‌زایی و تقویت تولید ملی خواهد بود.»

گام راهبردی برای تبدیل شدن به بانک جامع

حسین‌زاده در تشریح دستور جلسه دوم مجمع اظهار کرد: «پس از برگزاری جلسات کارشناسی متعدد در سطوح تخصصی بانک و هیئت‌مدیره، تصمیم بر آن شد که بانک اقتصادنوین مسیر تبدیل شدن به بانک جامع را به‌صورت رسمی دنبال کند. این برنامه پس از ساعت‌ها بررسی کارشناسی در هیئت‌مدیره به تصویب رسیده و با رای امروز سهامداران، برای اخذ مجوز به بانک مرکزی ارائه خواهد شد.»

وی با اشاره به سیاست‌های ناظر پولی کشور تاکید کرد: «بانک‌ها به سطوح مختلف قرض‌الحسنه، مسکن، تخصصی، تجاری و جامع تقسیم خواهند شد. در این میان بانک‌هایی که به بانک جامع تبدیل نشوند، در آینده از ارائه بخشی از خدمات بانکی محروم خواهند شد. اگرچه مهلتی پنج‌ساله برای این موضوع در نظر گرفته شده، اما برآورد ما این است که بانک اقتصادنوین ظرف حداقل دو و حداکثر سه سال به این هدف دست یابد.»

مدیرعامل بانک اقتصادنوین با اشاره به جایگاه بانک در بازار سرمایه گفت: «ارزش بازار بانک که سال گذشته حدود ۲۵ همت بود، اکنون به حدود ۵1همت افزایش یافته است که نشان‌دهنده بهبود جایگاه بانک و اعتماد بازار به مسیر تحولی آن است.»

رئیس هیئت‌مدیره:

متعهد به سودآوری کوتاه‌مدت و ثروت‌آفرینی بلندمدت هستیم

در ادامه، محسن زرندی‌مقدم، رئیس هیئت‌مدیره بانک اقتصادنوین، با اشاره به روند افزایش سرمایه بانک طی سال‌های اخیر گفت: «افزایش سرمایه بانک از سه سال گذشته با جدیت آغاز شده و با شتاب بیشتری ادامه خواهد یافت؛ حتی فراتر از الزامات بانک مرکزی.»

وی افزود: «درحالی‌که رشد شاخص بازار سرمایه طی این دوره حدود ۴۵ درصد بوده، سهام بانک اقتصادنوین رشدی 110 درصدی را تجربه کرده که بالاتر از میانگین رشد قیمت سهام شبکه بانکی به میزان 66درصد و جزء نمادهای با بازدهی بالاست. ما در قبال سهامداران متعهد هستیم که در کوتاه‌مدت سودآوری و در بلندمدت ثروت‌آفرینی پایدار را محقق کنیم.»

رای قاطع سهامداران در پایان مجمع

سهامداران بانک اقتصادنوین با اکثریت قانونی (بیش از دو سوم آرای حاضر)، هر دو دستور جلسه یعنی افزایش سرمایه و برنامه تبدیل بانک به بانک جامع را تصویب کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نبض زندگی در جنوب از پنجره بانک ملی

در جنوبی‌ترین نقطه ایران، در حوالی مدار ۲۵درجه شمالی و حدود ۸۰کیلومتری از ساحل کشور؛ جزیره ابوموسی قرار دارد. این جزیره‌ علاوه بر اهمیت ژئوپلیتیک، از نظر دسترسی به خدمات و زیرساخت‌های اقتصادی نیز موقعیتی متفاوت دارد. ابوموسی در کنار تنب بزرگ و تنب کوچک، از نقاط راهبردی ایران در خلیج فارس است و با وجود جمعیت حدودا ۴هزار‌نفری، بخشی از خدمات عمومی و مالی در آن جریان دارد.

گنجینه‌ای از هنر معاصر ایران به روایت اقتصادنوین؛ ۲۵ اثر در موزه هنرهای معاصر تهران

بانک اقتصادنوین به ‌عنوان نخستین بانک خصوصی ایران از آغاز فعالیت خود رویکردی فراتر از مأموریت‌های متعارف نظام بانکی داشته و حمایت از فرهنگ، هنر و میراث هنری کشور را بخشی از مسئولیت اجتماعی خود دانسته است.

افزایش شاخص‌های اقتصادی منطقه آزاد ارس/ سرمایه‌گذاری خارجی به ۳۰۵میلیون دلار رسید

سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی ارس با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای هدفمند، تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و حمایت از فعالیت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری؛‌ در سال ۱۴۰۴ شاهد رشد چشمگیر شاخص‌های اقتصادی و عملکردی خود بوده است. این دستاوردها نشاندهنده حرکت ارس در مسیر تبدیل شدن به یکی از پیشران‌های اقتصادی شمال غرب کشور و افزایش نقش آن در توسعه تجارت، تولید و تعاملات بین‌المللی است.