اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 311417

تاریخ: 1404/07/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 311417

تاریخ: 1404/07/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

حضور راهبردی مدیران بیمه پاسارگاد در کمیسیون‌های تخصصی سندیکای بیمه‌گران ایران

1725956714sl3k1tj1iugrnu1iilseaim8ss
انتخابات کمیسیون‌های تخصصی سندیکای بیمه‌گران ایران با حضور اعضای کمیسیون‌ها و محسن پورکیانی، دبیرکل سندیکا برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی بیمه پاسارگاد، در این انتخابات و بر اساس آرای اعضا، مدیران ارشد بیمه پاسارگاد در مسئولیت‌های کلیدی انتخاب شدند:

معصوم ضمیری، رئیس هیأت‌مدیره بیمه پاسارگاد، به عنوان رئیس کمیسیون بیمه‌های زندگی
محمدرضا کشاورز، مدیرعامل بیمه پاسارگاد، به عنوان نایب‌رئیس کمیسیون مالی و سرمایه‌گذاری

رحیم مصدق عضو هیئت مدیره بیمه پاسارگاد به عنوان نایب رئیس کمیسیون فنی 

قاسم نعمتی، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات بیمه پاسارگاد، به عنوان نایب‌رئیس کمیسیون تحول دیجیتال و فناوری اطلاعات
کمیسیون‌های تخصصی سندیکای بیمه‌گران ایران، به عنوان بازوی کارشناسی این نهاد، جایگاه مهمی در فرآیند سیاست‌گذاری، تدوین راهبردها و ارائه راه‌حل‌های تخصصی برای توسعه صنعت بیمه کشور دارند.انتخاب مدیران باسابقه و متخصص بیمه پاسارگاد در این مسئولیت‌ها می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای تصمیم‌گیری‌های حرفه‌ای، توسعه نوآوری در محصولات و خدمات بیمه‌ای و تقویت نقش صنعت بیمه در اقتصاد ملی باشد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بنگاه سازی رویكرد اصلی بانك صنعت و معدن در حمایت از تولید است

مدیرعامل بانک صنعت و معدن، با تأکید بر نقش تاریخی این بانک در توسعه صنعتی کشور گفت: بانک صنعت و معدن طی فعالیت خود صرفاً یک تأمین‌کننده مالی نبوده، بلکه در شکل‌گیری، توسعه و نوسازی بسیاری از بنگاه‌های بزرگ صنعتی و معدنی کشور نقش داشته است.

عملکرد بانک کشاورزی در پشتیبانی از سفره مردم شایسته تجلیل است/ ضرورت تقویت سرمایه بانک کشاورزی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، عملکرد بانک کشاورزی را در تامین مالی بخش تولید و حفظ امنیت غذایی طی سال‌های اخیر مثبت ارزیابی و بر لزوم تقویت مالی این بانک با تخصیص منابع ریالی صندوق توسعه ملی و خطوط اعتباری بانک مرکزی تاکید کرد.