اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 311398

تاریخ: 1404/09/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 311398

تاریخ: 1404/09/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اوحدی: رضایت خانواده شهدا رضایت خداست/ رتبه نخست بیمه دی نشانه خدمت صادقانه به ایثارگران

ImageHandler (83)
معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با گرامیداشت میلاد حضرت زهرا (س) و تجلیل از مقام مادران و همسران شهدا، کسب رتبه نخست بیمه دی در ارزیابی‌های بیمه‌مرکزی را ثمره خدمت صادقانه به جامعه ایثارگری دانست و تأکید کرد: رضایت خانواده شهدا، معیار سنجش رضایت پروردگار است.

به گزارش اقتصاد ملت از روابط‌عمومی بیمه دی؛ سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در مراسم بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و تجلیل از مادران و همسران شهدای جنگ ۱۲ روزه، ضمن محکومیت جنایات اخیر دشمنان علیه کودکان، زندانیان و دانشمندان هسته‌ای، گفت: رضایت خانواده شهدا، شاخص کسب رضایت خداوند است و هر میزان برای تکریم آنان تلاش کنیم، حق این عظمت ادا نخواهد شد.

اوحدی با تأکید بر جایگاه والای مادران شهدا در تحکیم انسجام اجتماعی و معنوی کشور افزود: مادر، بزرگ‌ترین مدرسه تربیتی عالم خلقت است و هیچ پدیده‌ای در هستی با لطافت و تأثیرگذاری او قابل مقایسه نیست. بر اساس آموزه‌های پیامبر اکرم (ص)، بهشت زیر پای مادران قرار دارد و این حقیقت درباره مادران و همسران شهدا به‌صورت کامل تجلی یافته است.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به دستاوردهای ملی ثبت‌شده در حوزه‌های مختلف خاطرنشان کرد:
براساس ارزیابی رسمی شاخص‌های بیمه‌مرکزی، بیمه دی موفق شده رتبه نخست کشور را کسب کند؛ دستاوردی ارزشمند که در کنار برکت، آرامش و رحمت الهی معنا می‌یابد و نشان‌دهنده حضور نگاه مهربان خداوند در مسیر خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهداست.

وی افزود: توفیق خدمت به جامعه ایثارگری نعمتی است که نصیب ما شده و عملکرد درخشان بیمه دی در سال‌های اخیر، این مجموعه را در زمره برترین‌های صنعت بیمه قرار داده است.

اوحدی با اشاره به جایگاه زن و مادر در معارف اسلامی نیز گفت: خداوند هدف والایی همچون رسیدن به کمال و عمل صالح را برای انسان ترسیم کرده و شهدای عزیز مصداق کامل این وعده الهی‌اند. مادران و همسران شهدا صاحبان واقعی این مسیر نورانی هستند و جامعه اسلامی باید قدردان نقش بی‌بدیل آنان باشد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با ادای احترام به مقام شهدا اظهار امیدواری کرد: روح مطهر شهدا با حضرت زهرا (س) محشور شود و توفیق خدمتگزاری خالصانه به خانواده‌های معظم آنان برای همه ما پایدار بماند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.