اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 311100

تاریخ: 1404/09/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 311100

تاریخ: 1404/09/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

وزیر راه و شهرسازی: لباس مقدس راهداری، پیام‌آور امید و آرامش برای مردم در جاده‌هاست

1766170066021ou495bgsge05aala3kcvsa7q4u
وزیر راه و شهرسازی در دیدار با راهداران در راهدارخانه گچسر، با تجلیل از ایثار و فداکاری آنان، راهداری را قطره‌ای از حماسه ملت ایران توصیف کرد و گفت: خداوند شما را برای خانواده‌ها، برای ما و برای ملت ایران حفظ کند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای، نشست صمیمی فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی با راهداران بعد از ظهر جمعه ۲۸ آذرماه در راهدارخانه گچسر در استان البرز به عنوان یکی از قدیمی ترین راهدارخانه‌های کشور در آستانه روز راهدار برگزار شد.

فرزانه صادق ضمن خدا قوت ویژه به راهداران، حضور در چنین جمعی را افتخار آمیز توصیف کرد و گفت: آغاز مسئولیت من همزمان با ایام اربعین و نخستین حضورم در مرز بود، جایی که همکارانم را دیدم که چگونه در گرما و شرایط سخت خدمت می‌کنند.

صادق با بیان این‌که لباس راهداری، لباسی مقدس است، گفت: هنگام سیل، برف، زلزله یا بحران‌های دیگر، وقتی مردم شما را در این لباس می‌بینند، آرامش می‌یابند و مطمئن می‌شوند که نجات خواهند یافت و این اعتقاد بسیار ارزشمند است.

وی یادآور شد: افتخار می‌کنم که همکار شما هستم و خدا را شاکرم که در این یک سال و اندی بیشترین ارتباط را با شما داشته‌ام.
وزیر راه و شهرسازی خطاب به راهداران گفت: شما عزیزان در خط مقدم خدمات به مردم هستید.

وی با بیان این‌که در کشور مشاغلی وجود دارد که جان انسان‌ها همواره در کف دستشان است، افزود: چه در زمان جنگ و چه در شرایط عادی، پرستاران و کادر درمان در دوران کرونا و پس از آن، معدن‌کارانی که در دل زمین بی‌نفس کار می‌کنند و راهداران، از جان خود گذشته‌اند تا خدمت‌رسانی کنند.

وی با اشاره به شغل راهداری گفت: این شغل تنها یک وظیفه نیست، بلکه ایثار و فداکاری است، شما از ابتدا انتخاب کردید که بایستید و تا پایان مسیر چه در سرما، چه گرما، چه ریزش کوه و چه انسداد مسیرها به دلیل بارش برف و باران، همراه باشید.

صادق با بیان این‌که بسیاری از راهداران، روزها و هفته‌ها از خانواده دور می‌مانند، تاکید کرد: این موضوع نیازمند تدبیر جدی است و باید برای آن راه‌حلی اندیشیده شود.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: وقتی دست‌های پینه‌بسته شما را می‌بینم، به عمق سختی کارتان پی می‌برم، این خدمت، باقیات‌الصالحات است، ثواب بزرگی دارد و قدردان زحماتتان هستم.

وی افزود: شما با نجابت مشکلاتتان را مطرح کردید و من قول می‌دهم پیگیری کنم، البته تصمیم‌گیری تنها بر عهده من و رییس سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای نیست، اما وظیفه داریم تا حد امکان مسائل را دنبال کنیم.
صادق با اشاره به زحماتی که در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در بخش ایمنی، نگهداری، حمل‌ونقل و پایانه‌های مرزی، کشیده می‌شود، بیان کرد: راهداران عزیز، رانندگان لودر و بلدوزر نیز در بحران‌ها تنها به وظیفه خود بسنده نمی‌کنند و به یاری همکارانشان می‌شتابند.
وی با اشاره به سختی کار راهداران ابراز امیدواری کرد با پیگیری، این موضوع به رسمیت شناخته شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازگشت تدریجی پروازهای خارجی به ایران/ امارات از این هفته، لوفت‌هانزا از آبان

رئیس هیات‌مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) از آغاز روند بررسی برای از سرگیری پرواز برخی ایرلاین‌های داخلی و خارجی به مقاصد منطقه‌ای و بین‌المللی خبر داد و گفت: تاکنون شرکت‌های هواپیمایی ماهان و وارش برای انجام پرواز به مقصد امارات درخواست رسمی ارائه کرده‌اند و به احتمال زیاد از اواخر همین هفته این پروازها از سر گرفته خواهد شد.