اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 310409

تاریخ: 1404/09/10

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 310409

تاریخ: 1404/09/10

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

عملکرد مسئولانه بانک مسکن با اعطای ۱۴۱ همت تسهیلات نهضت ملی مسکن/ پرداخت ۷۶ درصد از مبلغ تامین مالی ۱۸۵ همتی

نهضت ملی مسکن
بانک مسکن از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تا تاریخ ۴ آذر ماه ۱۴۰۴ بیش از ۱۴۱ همت تسهیلات در قالب سهم‌الشرکه متناسب با پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها به سازندگان پرداخت کرده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا؛ از ابتدای طرح نهضت ملی مسکن تا تاریخ چهارم آذر ماه ۱۴۰۴، ۴۰۲ هزار و ۵۲۲ واحد مسکونی در قالب ۵۸ هزار و ۸۴۴ پروژه از سوی نهادهایی نظیر اداره کل راه ‌و شهرسازی، شرکت عمران شهرهای جدید، بنیاد مسکن، ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سازمان همیاری شهرداری‌ها، قرارگاه امام حسن(ع) و دیگر دستگاه‌ها برای انعقاد قرارداد به بانک مسکن معرفی شد.

 

از این تعداد تا تاریخ مذکور، قرارداد تامین مالی ۳۸۷ هزار و ۷۱۷ واحد مسکونی در قالب ۵۷ هزار و ۵۷۲ پروژه با ارزشی بالغ بر بیش از ۱۸۵ همت در این بانک به امضا رسید.

 

از سویی، استراتژی مسئولانه و نگاه هدفمند در پرداخت تسهیلات نهضت ملی توسط بانک مسکن موجب شد که تاکنون، بیش از ۱۴۱ همت تسهیلات در قالب سهم‌الشرکة متناسب با پیشرفت فیزیکی ۳۷۸ هزار و‌ ۸۷۲ واحد مسکونی به حساب سازندگان پرداخت شود.

 

بر این اساس، با برنامه‌ریزی صورت گرفته که با هدف تسریع ساخت و تحویل واحدهای بالای ۸۰ درصد پیشرفت اتخاذ شد؛ تا تاریخ چهارم آذرماه امسال، ۱۴۳ هزار و ۲۱۶ واحد مسکونی در بانک مسکن تعیین تکلیف شد و به فروش اقساطی رسید که ۴۰ درصد از این واحدها متعلق به خودمالکان بوده است.

 

هدف از این رویکرد، تسریع در تکمیل و تحویل واحدها به متقاضیان و همچنین بازگرداندن منابع به چرخه تأمین مالی از طریق فروش اقساطی و به‌کارگیری مجدد آن در ساخت واحدهای جدید است.

 

امید می‌رود تداوم این روند و تحویل سریع‌تر واحدهای نهضت ملی به هموطنان، زمینه‌ساز افزایش رضایتمندی متقاضیان، تسریع در بهره‌برداری پروژه‌ها و تقویت جریان تولید مسکن در کشور شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کلاه گشاد صرافی‌ها بر سر «فرزین» و «پاک‌نژاد»/ میلیاردها دلار پول نفت به کشور برنگشت/سوییفت جعلی تراستی‌ها به وزارت نفت و بانک مرکزی

اثر فساد این صرافی‌ها و تراستی‌های جاعل و خالی خوان، بسیار بیشتر از تحریم‌ها و تخفیفات نفتی است و تاثیراختلال در نظم فعالیت‌های ارزی و ذی نفع‌های خاصی که وارد این حوزه شدند، از محدودیت‌های تحریمی به مراتب بیشتر است.

ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد

بر اساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور و در اجرای مفاد ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، ساعت کاری بانک‌های عضو شورای هماهنگی بانک‌ها در بازه زمانی یادشده تعیین و ابلاغ شده است.

افزایش سرمایه ۹۹درصدی بانک پارسیان به تصویب سهامداران رسید

بانک پارسیان در مجمع‌عمومی فوق‌العاده خود با رأی مثبت بیش از ۷۷درصد سهامداران؛ افزایش سرمایه ۱۵.۵هزار میلیارد تومانی از محل سود انباشته را به تصویب رساند؛ اقدامی راهبردی که با هدف اصلاح ساختار مالی و ارتقاء نسبت کفایت سرمایه انجام می‌شود.