اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 310402

تاریخ: 1404/09/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 310402

تاریخ: 1404/09/09

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

مهلت وکالتی کردن حساب در بانک مسکن تا روز دوشنبه ۱۰ آذرماه تمدید شد

1
مشتریان بانک مسکن تا روز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ می‌توانند به صورت حضوری و غیرحضوری نسبت به وکالتی کردن حساب‌ خود برای خرید خودروهای وارداتی اقدام کنند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا؛ در پی اطلاعیه وزارت صنعت، معدن و تجارت و تمدید فرصت ثبت نام برای خرید خودروهای وارداتی، متقاضیان واجد شرایط می‌توانند تا ساعت 24 روز دوشنبه 10 آذرماه 1404 نسبت به وکالتی کردن حساب خود در بانک مسکن اقدام کنند.

بر این اساس، مشتریان می‌توانند با مراجعه غیرحضوری به سامانه پیشخوان مجازی اینترنتی بانک مسکن به نشانی https://ecounter.bank-maskan.ir و یا در صورت لزوم، مراجعه حضوری به شعب کشیک این بانک، نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کنند.

بانک مسکن انجام مراحل وکالتی شدن حساب مشتریان و نیز مسدودسازی مبلغ پنج میلیارد ریال را در قالب ارسال پیامک به مشتریان اطلاع‌رسانی می‌کند.

در این مرحله از ثبت نام، انصراف از حساب وکالتی و رفع انسداد از حساب مذکور تا زمان اعلام وزارت صمت، امکان‌پذیر نیست.

لازم به ذکر است، تمامی حساب‌های انفرادی و با قابلیت واریز و برداشت کوتاه‌مدت و بلندمدت شامل سپرده‌های قرض‌الحسنه پس‌انداز (عادی و ویژه)، قرض‌الحسنه جاری بدون دسته چک، کوتاه‌مدت عادی، کوتاه‌مدت عادی ممتاز، انواع حساب‌های صندوق پس‌انداز مسکن، طرح‌های تسهیلاتی بانک به غیر از حساب قرض‌الحسنه جاری با دسته چک و حساب کوتاه‌مدت عادی آتیه طلایی 3 به نام اشخاص حقیقی و حقوقی، امکان وکالتی شدن در بانک مسکن را دارند.

متقاضیان می‌توانند جزئیات بیشتری از وکالتی کردن حساب برای ثبت نام خودروهای وارداتی را در نشانی https://www.bank-maskan.ir/advocacy17 دنبال کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کلاه گشاد صرافی‌ها بر سر «فرزین» و «پاک‌نژاد»/ میلیاردها دلار پول نفت به کشور برنگشت/سوییفت جعلی تراستی‌ها به وزارت نفت و بانک مرکزی

اثر فساد این صرافی‌ها و تراستی‌های جاعل و خالی خوان، بسیار بیشتر از تحریم‌ها و تخفیفات نفتی است و تاثیراختلال در نظم فعالیت‌های ارزی و ذی نفع‌های خاصی که وارد این حوزه شدند، از محدودیت‌های تحریمی به مراتب بیشتر است.

ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد

بر اساس بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور و در اجرای مفاد ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری، ساعت کاری بانک‌های عضو شورای هماهنگی بانک‌ها در بازه زمانی یادشده تعیین و ابلاغ شده است.

افزایش سرمایه ۹۹درصدی بانک پارسیان به تصویب سهامداران رسید

بانک پارسیان در مجمع‌عمومی فوق‌العاده خود با رأی مثبت بیش از ۷۷درصد سهامداران؛ افزایش سرمایه ۱۵.۵هزار میلیارد تومانی از محل سود انباشته را به تصویب رساند؛ اقدامی راهبردی که با هدف اصلاح ساختار مالی و ارتقاء نسبت کفایت سرمایه انجام می‌شود.