اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 309424

تاریخ: 1404/09/19

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 309424

تاریخ: 1404/09/19

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

تعیین برخی عوارض و تکالیف برای صنعت بیمه با اصل حکمرانی مالی تناسبی ندارد

7237f31a-c645-49e3-a912-252f1f3441b8
دکتر سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست مشترک با مدیران ارشد صنعت بیمه گفت: تعیین برخی عوارض و تکالیفی که منابع و مصارف را به هم می‌ریزد با اصل حکمرانی مالی هیچگونه تناسبی ندارد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، حسینی که در جمع مدیران ارشد صنعت بیمه و دیگر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس سخن می‌گفت با اعلام این مطلب افزود: در بسیاری موارد تعارض بین منابع و مصارف و ابلاغ تکالیف غیرمنطقی می‌تواند صندوق‌ها و شرکت‌های مرتبط با نهادهای مالی را با خطر ورشکستگی روبرو کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با قدردانی از عملکرد صنعت بیمه در یک سال گذشته به تبیین ظرفیت‌های بیمه‌گری در کشور پرداخت و گفت: نهادهای دارای اهمیت کشور به گونه‌ای طراحی شده‌اند که مدام در معرض ریسک حکمرانی قرار دارند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: متاسفانه برخی از عزل و نصب‌هایی که بر اساس آمد و شدهای سیاسی و بدون توجه به دانش و تجربه افراد صورت می‌گیرد برای دستگاه‌های اجرایی آسیب‌زا خواهد بود.

این نماینده مجلس با تاکید بر ضرورت نقش آفرینی پررنگ‌تر سندیکای بیمه‌گران ایران در فرایند کمک به تدوین قوانین توسط مجلس خاطرنشان کرد: تجربه نشان می‌دهد که قدرت اقناع گری انجمن‌ها و سندیکاها می‌تواند به ثبات نهادهای اقتصادی منتهی شود.

وی در پایان از نشست نمایندگان کمیسیون اقتصادی و فعالان صنعت بیمه به عنوان یک فرصت جدی برای توسعه بیمه‌گری در کشور یاد کرد و گفت: این نشست جنبه مناظره ندارد بلکه مفاهمه‌ای است که به پیشبرد اهداف اقتصادی مجلس و هدفگذاری‌های صنعت بیمه منجر خواهد شد.

گفتنی سرآغاز این نشست پرویز خوش کلام خسروشاهی ضمن ارائه گزارش عملکرد یک ساله به طرح دغدغه‌های فعالان صنعت بیمه پرداخت.

شایان ذکر است‌ در این نشست تعدادی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس در خصوص مواردی نظیر: ضرورت تعامل بیمه‌گران با هیئت مقررات زدایی و بهبود فضای کسب و کار، بهره‌گیری از راهکارهای قانونی و ظرفیت‌های مجلس برای لغو عوارض غیر منطقی بر صنعت بیمه، استفاده از قابلیت مجلس برای همگانی سازی خدمات و محصولات صنعت بیمه به خصوص برای مجموعه‌های دولتی، همراهی با صنعت بیمه برای وصول مطالبات از بیمه‌گذاران بزرگ، ضرورت رفع موانع در مراحل پرداخت خسارت، اهمیت سرمایه‌گذاری صنعت بیمه در بخش پیشگیری و کاهش ریسک و همچنین کنترل هزینه‌های درمان با تکیه بر ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان به طرح نکات و دیدگاه های خود پرداختند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خدمت تعطیل نمی‌شود؛ بانک ملی ایران پای کار مردم

بانک ملی ایران با تکیه بر گستردگی شبکه بانکی و توسعه مستمر خدمات حضوری و غیرحضوری؛ همچنان مجموعه متنوعی از خدمات بانکی را در حوزه‌های ریالی، ارزی و بانکداری دیجیتال به مشتریان خود ارائه می‌کند.

تأخیر در تأمین مالی، نباید مانع بازسازی واحدهای آسیب‌دیده پارس جنوبی شود

وزیر امور اقتصادی‌ودارایی در بازدید از فازهای آسیب‌دیده پالایشگاه سوم پارس جنوبی در عسلویه با ابراز رضایت از فرایند و سرعت بازسازی تأکید کرد: به هیچوجه نباید عدم تأمین مالی، مانع بازسازی پارس جنوبی شود.