اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 309188

تاریخ: 1404/09/17

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 309188

تاریخ: 1404/09/17

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

مشارکت بانک رفاه کارگران در ساخت و تجهیز 53 باب مدرسه

3051 (1)
بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر با مشارکت در ساخت و تجهیز 53 باب مدرسه از بانک‌های پیشرو کشور در عرصه مدرسه‌سازی محسوب می‌شود.

به گزارش اقتصاد ملت از روابط عمومی بانک رفاه کارگران؛ این مدرسه‌ها در همکاری با نهادهای تخصصی از جمله سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور، خیران مدرسه‌ساز و … در مناطق محروم و کم‌برخوردار 23 استان کشور (با بیشترین کمبود فضای آموزشی)، احداث شد‌ه‌اند.

استان‌های آذربایجان غربی، لرستان و خراسان جنوبی به ترتیب با 7، 6 و 5 باب بیشترین تعداد مدرسه احداث یا تجهیز شده از سوی بانک رفاه کارگران را به خود اختصاص داده‌اند. این در حالی است که در حال حاضر تعداد سه پروژه مدرسه‌سازی نیز از سوی این بانک در استان‌های اردبیل، مازندران و لرستان در دست احداث و تجهیز قرار دارند.

این بانک با هدف توسعه عدالت آموزشی و در راستای ایفای نقش اثربخش در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی در احداث و تجهیز این تعداد مدرسه مشارکت کرده است.

لازم به ذکر است، این بانک علاوه بر مشارکت در ساخت و تجهیز مدرسه در اقصی‌نقاط کشور به ویژه در مناطق کم‌برخوردار، نسبت به اهدای بسته‌های لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان محروم همزمان با بازگشایی مدارس در مهر ماه هر سال، اقدام کرده است.

مشارکت بانک رفاه کارگران در ساخت و تجهیز 53 باب مدرسه

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.