اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 308499

تاریخ: 1404/09/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 308499

تاریخ: 1404/09/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
مدیر عامل ایمپاسکو:

قهرمانی گل گهر در المپیاد آتش نشانان معادن کشور/گل گهر مایه سربلندی و افتخار کشور است

IMG_20251204_091740_947
تیم آتش نشانی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر مقام اول هیجدهمین المپیاد آتش نشانان معادن کشور را از آن خود کرد.

به گزارش اقتصاد ملت؛ مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران(ایمپاسکو) در اختتامیه هجدهمین المپیاد آتش نشانان معادن کشور که طی سه روز به میزبانی شرکت گل گهر در گهرپارک سیرجان برگزار شد گفت: همیشه پیشگیری بهتر از درمان است پس همانطور که خود را برای مواجهه با حوادث آماده می کنید، به نکات ریز پیشگیری از حوادث هم توجه داشته باشید.

مهندس زارع در بخشی از سخنانش شرکت گل گهر را مایه سربلندی و افتخار کشور معرفی کرد و با اشاره به بازدید از منطقه گل گهر گفت: با دیدن این همه اتفاقات خوب در منطقه به ویژه مجموعه زیبای گهرپارک احساس غرور و لذت کردم.

وی تصریح کرد: این پیشرفت های بی نظیر بدون وجود یک مدیر عامل حرفه ای، با تفکر زیبا و آینده نگر امکان پذیر نبود چراکه گل گهر روزی تمام می شود و فقط اقداماتی که برای نیروی انسانی و مردم منطقه انجام شده، باقی خواهد ماند.

مهندس عتیقی مدیر عامل شرکت گل گهر نیز خطاب به آتش نشانان حاضر در این المپیاد، روحیه خوب و انرژی بخش آنها را ستود و تامین آخرین، بروزترین و بهترین تجهیزات برای حفظ جان آتش نشانان در حوادث را از مهم ترین وظایف شرکت های معدنی و صنعتی عنوان کرد.

مهندس ولدخانی مدیر ایمنی سازمان ایمیدرو نیز با تاکید بر اینکه یک آتش نشان خوب با تجهیزات خوب می تواند خوب عمل کند از تیم آتش نشانی گل گهر که تنها تیمی بود که در حادثه بندر شهید رجایی دچار مشکل نشد و تا روز آخر به امدادرسانی ادامه داد، تجلیل کرد.

در آئین اختتامیه این المپیاد از تیم های آتش نشانی شرکت گل گهر، مجتمع کک سازی زرند و شرکت سنگ آهن مرکزی بافق یزد که مقام های اول تا سوم را کسب کرده بودند تجلیل شد.

روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دولت شیلی کل سود سال ۲۰۲۵ را به کودلکو بازمی‌گرداند

«دنیل ماس» وزیر معادن شیلی گفت: شیلی تمام سود سال ۲۰۲۵ شرکت دولتی کودلکو را دوباره در این شرکت سرمایه‌گذاری خواهد کرد و بودجه آن را که با بار سنگین بدهی و کار پرهزینه تعمیرات اساسی معادن قدیمی دست و پنجه نرم می‌کند؛ افزایش می‌دهد.

رکوردشکنی رشد ارزش دلاری شرکت چینی در جولای

شرکت «زیجین ماینینگ» در جولای ۲۴میلیارد دلار (معادل ۲۳.۸درصد رشد) به ارزش بازار خود افزود. این شرکت با عبور از نیومونت به رتبه چهارم رسید و ارزش بازار آن به ۱۲۵میلیارد دلار افزایش یافت.