اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 308499

تاریخ: 1404/09/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 308499

تاریخ: 1404/09/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
مدیر عامل ایمپاسکو:

قهرمانی گل گهر در المپیاد آتش نشانان معادن کشور/گل گهر مایه سربلندی و افتخار کشور است

IMG_20251204_091740_947
تیم آتش نشانی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر مقام اول هیجدهمین المپیاد آتش نشانان معادن کشور را از آن خود کرد.

به گزارش اقتصاد ملت؛ مدیر عامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران(ایمپاسکو) در اختتامیه هجدهمین المپیاد آتش نشانان معادن کشور که طی سه روز به میزبانی شرکت گل گهر در گهرپارک سیرجان برگزار شد گفت: همیشه پیشگیری بهتر از درمان است پس همانطور که خود را برای مواجهه با حوادث آماده می کنید، به نکات ریز پیشگیری از حوادث هم توجه داشته باشید.

مهندس زارع در بخشی از سخنانش شرکت گل گهر را مایه سربلندی و افتخار کشور معرفی کرد و با اشاره به بازدید از منطقه گل گهر گفت: با دیدن این همه اتفاقات خوب در منطقه به ویژه مجموعه زیبای گهرپارک احساس غرور و لذت کردم.

وی تصریح کرد: این پیشرفت های بی نظیر بدون وجود یک مدیر عامل حرفه ای، با تفکر زیبا و آینده نگر امکان پذیر نبود چراکه گل گهر روزی تمام می شود و فقط اقداماتی که برای نیروی انسانی و مردم منطقه انجام شده، باقی خواهد ماند.

مهندس عتیقی مدیر عامل شرکت گل گهر نیز خطاب به آتش نشانان حاضر در این المپیاد، روحیه خوب و انرژی بخش آنها را ستود و تامین آخرین، بروزترین و بهترین تجهیزات برای حفظ جان آتش نشانان در حوادث را از مهم ترین وظایف شرکت های معدنی و صنعتی عنوان کرد.

مهندس ولدخانی مدیر ایمنی سازمان ایمیدرو نیز با تاکید بر اینکه یک آتش نشان خوب با تجهیزات خوب می تواند خوب عمل کند از تیم آتش نشانی گل گهر که تنها تیمی بود که در حادثه بندر شهید رجایی دچار مشکل نشد و تا روز آخر به امدادرسانی ادامه داد، تجلیل کرد.

در آئین اختتامیه این المپیاد از تیم های آتش نشانی شرکت گل گهر، مجتمع کک سازی زرند و شرکت سنگ آهن مرکزی بافق یزد که مقام های اول تا سوم را کسب کرده بودند تجلیل شد.

روابط عمومی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز تغییر ساختار حکمرانی در ملی مس با هدف افزایش بهره‌وری و سودآوری

سیدمصطفی فیض، مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، در آیین آغاز فرایند تغییر ساختار حکمرانی این شرکت اعلام کرد که مدل جدید حکمرانی، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری، سودآوری و چابک‌سازی تصمیم‌گیری در مجتمع‌های تولیدی خواهد بود.

خسارت‌دیدگان جنگ ۱۲ روزه؛ برای دریافت خسارت خودرو به شعب بیمه ایران مراجعه کنند

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بیمه ایران در گفتگو با برنامه تهران بیست اعلام کرد: پس از جنگ ۱۲روزه این شرکت با بسیج فوری تیم‌های کارشناسی روند ارزیابی و پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده را آغاز کرده و هم‌اکنون هم‌وطنان می‌توانند برای دریافت خسارت به شعب بیمه ایران مراجعه کنند.

بازدید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از غرفه فناوری اطلاعات شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین

دکتر سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به همراه دکتر طالبی استاندار کرمان ظهر روز سه‌شنبه ۱۱ آذرماه در جریان سفر دو روزه خود به استان کرمان و حضور در مجتمع ارتباطات و فناوری اطلاعات کرمان، از غرفه فناوری اطلاعات شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین بازدید کرد.