اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 308175

تاریخ: 1404/08/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 308175

تاریخ: 1404/08/11

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

از ورشکستگی تا سودآوری؛ شرکت سنگ‌آهن مرکزی بافق مسیر تحول را پیمود

enews_EToolsFile_photo_2025-11-02_08-23-21-ae981171-bb1d-4563-8b7f-29a7d3b7857a
جلسه شورای معاونین شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران – بافق با حضور مدیرعامل، معاونان، مدیران واحدها و اعضای شورای کارگری در محل گندله سه چاهون برگزار شد.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از مرکز اطلاع رسانی شرکت سنگ‌آهن مرکزی ایران (بافق): در این نشست، محمدجواد عسکری مدیرعامل شرکت با اشاره به نزدیک شدن به نخستین سالگرد مدیریت خود، گزارشی از روند تغییر وضعیت شرکت از شرایط بحرانی به سودآوری ارائه داد.
عسکری با تأکید بر ضرورت مستندسازی عملکرد شرکت گفت: از مدیران و معاونان خواسته‌ام گزارشی از وضعیت اولیه شرکت هنگام تحویل‌گیری و مقایسه آن با شرایط فعلی تهیه کنند تا مسیر پیشرفت و تلاش‌های صورت‌گرفته برای همه روشن شود. شرکت در ابتدای کار در وضعیت ورشکستگی قرار داشت، اما امروز در مسیر رشد و سودآوری است.
وی افزود: در این جلسه مقرر شد با هر معاونت به‌صورت حضوری گفت‌وگو شود تا ضمن بررسی مسائل و مشکلات، برای تداوم روند پیشرفت برنامه‌ریزی دقیق‌تری انجام گیرد.
مدیرعامل شرکت در توضیح وضعیت مالی گفت: مشکلات و بدهی‌ها زیاد است و باید همگی با صبوری و همکاری در مسیر ساماندهی شرکت گام برداریم. در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳ شرکت زیان‌ده بود، اما در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ با وجود چالش‌هایی مانند جنگ ۱۲روزه و انفجار بندر شهید رجایی، به سوددهی رسیدیم و تولید نیز روندی افزایشی داشته است.
به گفته عسکری، هدف‌گذاری شرکت دستیابی به بودجه ۳۲ همتی تا پایان سال جاری است که از طریق کاهش هزینه‌ها و بهبود مدیریت فروش محقق خواهد شد.
وی با اشاره به کاهش بدهی شرکت اظهار داشت: بدهی‌ها از ۴۸ همت به ۲۹ همت کاهش یافته که نتیجه مدیریت مالی دقیق معاونت‌ها است. امیدواریم با ادامه روند توسعه‌ای بتوانیم تا پیش از سال ۱۴۰۶ بدهی‌ها را به صفر برسانیم.
مدیرعامل از حل دغدغه خوراک شرکت برای ۳۰ سال آینده خبر داد و افزود:
با اکتشافات جدید در معدن سه‌چاهون طی ۹ ماه گذشته، بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تن ذخیره جدید به ذخایر سنگ‌آهن شرکت افزوده شده است.
وی همچنین به سرمایه‌گذاری مشترک با شرکت چادرملو در معدن D۱۹ اشاره کرد و گفت: در این معدن حدود ۹ همت سرمایه‌گذاری انجام شده که نقش مهمی در پایداری تولید دارد.
عسکری با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای گفت:با فعال‌سازی معادن آنومالی‌ شمالی، چاه‌گز و میش‌دوان، بسیاری از کسری‌های بودجه در آینده جبران خواهد شد. همچنین پروژه راه D۱۹ با تکمیل ۶۸ کیلومتر از مسیر و ۱۸ کیلومتر باقی‌مانده، شهرستان بافق را از بن‌بست خارج کرده و مسیر دسترسی به شهرهای شمالی و مشهد را تا دو ساعت کاهش خواهد داد.
مدیرعامل در پایان ضمن قدردانی از تلاش کارکنان و مدیران اظهار کرد: در یک سال گذشته ضعف‌ها و کم‌کاری‌هایی نیز وجود داشته، اما با همت مجموعه در سال آینده تصمیمات بزرگ‌تری برای توسعه شرکت و تبدیل بافق از شهری معدنی به شهری صنعتی اتخاذ خواهیم کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

هدف حمایت از برنامه‌های آموزشی برای تربیت نیروی انسانی ماهر است

مدیر مجتمع پتاس خوروبیابانک با حضور در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان خوروبیابانک، از کارگاه‌ها، سالن‌های آموزشی و ظرفیت‌های مهارتی این مجموعه بازدید کرد و در جریان برنامه‌ها و توانمندی‌های آموزشی مرکز قرار گرفت.