اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 307677

تاریخ: 1404/09/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 307677

تاریخ: 1404/09/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

منطقه ویژه لامرد؛ بهترین فرصت سرمایه‌گذاری در کمربند انرژی جنوب

IMG_20251128_184941_173
در بازدید معاونان وزیر کار و مدیران ارشد هلدینگ‌های بزرگ سرمایه‌گذاری از منطقه ویژه اقتصادی لامرد (زیرمجموعه ایمیدرو)، بر ظرفیت‌های منحصر به‌فرد این منطقه برای توسعه صنایع انرژی‌بر و معدنی تأکید شد.

به گزارش اقتصاد ملت؛ امیر برهانی نائینی مدیرعامل منطقه اعلام کرد:لامرد به دلیل دسترسی مستقیم به میادین عظیم گازی، خطوط سراسری گاز، معادن غنی دولومیت و سنگ آهک، و نزدیکی به بندر پارسیان، کریدور شمال–جنوب و مسیر انتقال آب خلیج فارس، به یکی از جذاب‌ترین مقاصد سرمایه‌گذاری صنعتی کشور تبدیل شده است.وی افزود:با برخورداری از معافیت‌های مالیاتی–گمرکی، رفع بروکراسی، و استقرار پروژه‌های بزرگی مانند مجتمع آلومینیوم کشور (سالکو)، این منطقه نقش مهمی در تحقق اهداف صادرات غیرنفتی برنامه هفتم دارد.

برهانی با اشاره به آمادگی کامل برای واگذاری زمین‌های آماده گفت:

اکنون بهترین زمان برای ورود هلدینگ‌های تخصصی از جمله مجموعه‌های صندوق بازنشستگی کشوری و شستا به پروژه‌های انرژی‌بر، پتروشیمی و صنایع معدنی دارای توجیه اقتصادی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

حضور فعال صبانور در کنفرانس دو‌ روزه بین‌المللی «استیل‌مکس» عمان

این شرکت با هدف معرفی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری زنجیره ارزش فولاد جمهوری اسلامی ایران، در نخستین کنفرانس بین‌المللی فولاد «استیل‌مکس» که طی روزهای ۲۴ و ۲۵ آذرماه در شهر مسقط کشور عمان برگزار شد، حضوری فعال و اثرگذار داشت.

ارز چند نرخی و تشدید صادرات غیررسمی ورق های فولادی، دامپینگ منطقه‌ای و تهدید منافع ملی

اختلاف زیاد قیمتی ورق گرم در بورس کالا و بازار آزاد همزمان با افزایش نرخ ارز در بازار آزاد، به‌طور اجتناب‌ناپذیر منجر به افزایش صادرات غیررسمی ورق گرم فولاد مبارکه به بازار کشورهای همسایه خواهد شد؛ پدیده‌ای که آثار آن مستقیماً زنجیره تولید داخل، بازار سرمایه و منافع ملی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.