اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 306010

تاریخ: 1404/08/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 306010

تاریخ: 1404/08/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بیمه دی در مسیر تحول؛ آغاز همکاری‌های سه‌جانبه برای ارتقاء خدمات به ایثارگران/با امضاء تفاهمنامه سه‌جانبه؛ بیمه دی افق جدیدی از همکاری مالی را گشود

d3e90474-b29b-4704-9a5f-90d4a0b51625
با هدف گسترش خدمات مالی و بیمه‌ای به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران؛ سه نهاد مالی بنیاد شهید و امور ایثارگران (بانک دی، بیمه دی و گروه مالی دی) در گامی راهبردی تفاهمنامه همکاری سه‌جانبه‌ امضاء کردند تا فصل تازه‌ای از هم‌افزایی و نوآوری در خدمت‌رسانی رقم بخورد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت»؛ در مراسمی با حضور دکتر عبداللهی مدیرعامل بیمه دی، دکتر کریمی مدیرعامل بانک دی و دکتر یزدان‌مهر مدیرعامل گروه مالی دی؛ تفاهمنامه همکاری سه‌جانبه میان این سه نهاد به امضاء رسید. هدف از این اقدام ایجاد همگرایی مؤثر در راستای ارتقاء کیفیت خدمات بانکی، بیمه‌ای و سرمایه‌گذاری به جامعه ایثارگری کشور عنوان شده است.
در این مراسم همچنین مدیران حاضر ضمن تشریح اهداف و برنامه‌های آینده؛ بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های مشترک برای توسعه خدمات نوین مالی تأکید کردند.
محور اصلی این همکاری، ایجاد اتحادی همدلانه به منظور ارتقاء کیفیت خدمات مالی و بیمه‌ای به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان است.
در این رویداد مدیران حاضر با اشاره به ضرورت هم‌افزایی ظرفیت‌های موجود در مجموعه‌های مالی بنیاد شهید؛ بر توسعه محصولات نوین و متناسب با نیازهای روز تأکید کردند.
دکتر عبداللهی مدیرعامل بیمه دی در این مراسم در سخنانی از تأسیس بزرگترین صندوق املاک‌ومستغلات کشور خبر داد و گفت: این صندوق با نرخ سود تقریبی ۳۱درصد می‌تواند ضمن ایجاد فرصت‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران؛ بازدهی متناسب با تورم بخش مسکن را تضمین کند. همچنین برای مشتریانی که از طریق بانک و گروه مالی دی معرفی می‌شوند؛ تسهیلات و مشوق‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به برنامه‌های جدید بیمه دی گفت: با راهبری هوشمندانه و تأسیس بزرگترین صندوق املاک‌‌ومستغلات کشور، آماده‌ایم تا با بازار سرمایه همکاری نزدیک‌تری داشته باشیم. این صندوق می‌تواند با نرخ سود حدود 31درصد، فرصت جذابی برای سرمایه‌گذاران فراهم کند و سودی متناسب با تورم مسکن ارائه دهد.
مدیرعامل بیمه دی در ادامه افزود: هدف ما تسهیل مسیر رشد مالی مشتریان و ارتقاء سطح کیفیت زندگی آنان است و این اقدام در راستای مأموریت اجتماعی بیمه دی در خدمت به خانواده‌های ایثارگران انجام می‌شود.
وی افزود:یکی از اهداف ما هدایت افراد به سمت بهبود شرایط مالی و ارتقاء کیفیت زندگی است. همچنین این صندوق برای مشتریانی که از طریق بانک و گروه مالی معرفی می‌شوند؛ تسهیلات و مشوق‌های ویژه‌ای در نظر گرفته است.
دکتر کریمی و دکتر یزدان‌مهر نیز با تأکید بر توانمندی‌های مالی مجموعه‌های تحت مدیریت خود؛ از طراحی محصولات نوین در حوزه بانکداری و بیمه خبر دادند. آنان اعلام کردند که این همکاری زمینه‌ساز ارائه خدمات متنوع‌تر و جذاب‌تر به جامعه هدف و عموم مردم خواهد بود.
این تفاهمنامه گامی مهم در مسیر توسعه هم‌افزایی میان نهادهای مالی بنیاد شهید محسوب می‌شود و می‌تواند ضمن تقویت توانگری مالی این مجموعه‌ها؛ نقش مهمی در ارتقاء سطح خدمات بیمه‌ای و بانکی کشور ایفا کند.
دکتر کریمی و دکتر یزدان‌مهر نیز با تأکید بر توانمندی‌های بانک و گروه مالی دی؛ از طراحی محصولات جدید در حوزه بانکداری و سرمایه‌گذاری خبر دادند و همکاری سه‌جانبه را گامی مؤثر برای ارتقاء خدمات به جامعه هدف دانستند.
به گفته مدیران حاضر این تفاهمنامه نه‌ تنها به تقویت بنیان مالی مجموعه‌های وابسته به بنیاد شهید کمک می‌کند؛ بلکه می‌تواند الگوی موفقی از هم‌افزایی میان نهادهای مالی کشور در مسیر خدمت‌رسانی پایدار به ایثارگران باشد.

معصومه صالحی

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اختصاص ۵۰همت اعتبار بانک تجارت برای تقویت قدرت خرید و زنجیره تأمین/ ۱۰هزار نقطه پذیرش برای اعتبارات خرید ایجاد می‌کنیم

«باروک» میزبان پنل تخصصی «اعتبار؛ موتور رشد فروش» در هشتمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی صنعت پخش ایران بود؛ جایی که فعالان بانکی و صنعت پخش، نسخه عبور از رکود و بحران سرمایه در گردش را در «اعتبار هدفمند» و اتصال هوشمند حلقه‌های زنجیره تأمین جست‌وجو کردند.

بیمه دی در صدر جدول ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت

شرکت بیمه دی در تازه‌ترین ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در «سامانه فوریت‌های اداری» (فواد) که مربوط به مردادماه سال جاری است، موفق شد عنوان برتر را در میان تمامی دستگاه‌های مشمول این طرح به خود اختصاص دهد.

«دیما» در مسیر اقتصاد دیجیتال؛ بانک ملت اعتبار خرد را هوشمند می‌کند

مدیرعامل بانک ملت از راه‌اندازی «دیماپی» برای اعتباردهی هدفمند به مشتریان، توسعه خدمات زنجیره‌ای با «تیما» و برنامه این بانک برای ایفای نقش به‌ عنوان یکی از زیرساخت‌های مالی اقتصاد دیجیتال کشور خبر داد.

وزارت اقتصاد در الکامپ، ظرفیت‌های حمایت از اقتصاد دیجیتال را معرفی می‌کند

خیابان سئول این روزها میزبان بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی الکامپ است؛ رویدادی که امسال در شرایطی برگزار می‌شود که اقتصاد دیجیتال، هوش مصنوعی، امنیت سایبری و فناوری‌های نوین بیش از گذشته در کانون توجه سیاست‌گذاران و فعالان اقتصادی قرار گرفته‌اند. وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز با حضور در این نمایشگاه، مجموعه‌ای از خدمات و ظرفیت‌های خود برای تسهیل فعالیت کسب‌وکارها و حمایت از اقتصاد دیجیتال را معرفی کرده است.