اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 305917

تاریخ: 1404/08/26

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 305917

تاریخ: 1404/08/26

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
از ابتدای سال 1404 تا پایان مهرماه امسال صورت گرفت:

پرداخت بیش از201000 میلیارد تومان تسهیلات و تعهدات به بخش‌های مختلف اقتصادی توسط بانک سینا

بانک سینا؛
بانک سینا ،از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه، با پرداخت تسهیلات و تعهدات بانکی، 201 همت منابع مالی در اختیار بخش‌های تولیدی، بازرگانی و خدماتی قرار داده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک سینا؛ این بانک در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و پشتیبانی از فعالیت‌های مولد کشور، از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه موفق به تأمین مالی مجموعه‌های تولیدی، بازرگانی و خدماتی به میزان 201 همت از طریق ارائه انواع تسهیلات و تعهدات بانکی شده است.
بر این اساس تا پایان مهرماه سال جاری، کل تسهیلات پرداختی بانک سینا به بخش‌های مختلف اقتصادی 101 هزار میلیارد تومان مجموع میزان تعهدات صادره (ضمانت‌نامه و اعتبارات اسنادی) نیز مبلغ 100 هزار میلیارد تومان بوده که نشان‌دهنده نقش مؤثر این بانک در تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی و حمایت از رشد تولید و اشتغال در کشور است.
بانک سینا با تمرکز بر تخصیص هدفمند منابع و ارائه راهکارهای مالی متنوع، تلاش دارد ضمن پشتیبانی از فعالان اقتصادی، سهم خود را در توسعه پایدار و تقویت بخش خصوصی کشور بیش از پیش افزایش دهد

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صندوق قرض‌الحسنه شاهد جایزه ویژه جشنواره را از آن خود کرد

بیست‌ویکمین جشنواره ملی انتشارات روابط‌عمومی با حضور جمعی از اساتید برجسته، مدیران، کارشناسان و فعالان حوزه روابط‌عمومی و ارتباطات برگزار شد و روابط‌عمومی صندوق قرض‌الحسنه شاهد نیز با حضور در این رویداد؛ موفق به دریافت جایزه ویژه جشنواره شد.

صندوق‌های ارزی می‌توانند منابع خارج‌ شده از چرخه اقتصاد را به مسیر سرمایه‌گذاری بازگردانند

سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در آئین آغاز پذیره‌نویسی نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی، راه‌اندازی صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی را یکی از محورهای طرح «رویش» برای افزایش سرمایه‌گذاری دانست و گفت: ایجاد این صندوق‌ها می‌تواند بخشی از پس‌اندازهایی که در طول سال‌های گذشته از چرخه اقتصاد خارج شده‌اند را به سمت سرمایه‌گذاری هدایت کند.

دومین صندوق ارزی ظرف ۲ تا ۳هفته آینده معرفی و پذیره‌نویسی می‌شود

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار، صندوق‌های سرمایه‌گذاری ارزی را یکی از مسیرهای فعال‌سازی منابع ارزی و توسعه ابزارهای مالی دانست و گفت: «برنامه ما این است که از صندوق‌های سرمایه‌گذاری در دارایی‌های ارزی با درآمد ثابت به سمت تأمین مالی پروژه‌های ارزی حرکت کنیم.» به گفته حجت‌اله صیدی، در آینده صندوق‌های پروژه ارزی هم در بازار سرمایه عرضه خواهد شد.