اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 305901

تاریخ: 1404/08/24

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 305901

تاریخ: 1404/08/24

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

امکان وکالتی کردن حساب های بانک ملی برای خرید خودرو برقی مزدا

ملی
متقاضیان خرید خودروهای برقی وارداتی می توانند تنها با چند کلیک حساب خود در بانک ملی ایران را وکالتی و در این طرح شرکت کنند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ با اعلام شرایط خرید خودرو برقی وارداتی مزدا EZ6، کلیه مشتریان بانک ملی ایران که متقاضی خرید این خودرو هستند می توانند فرآیند وکالتی کردن حساب‌ خود را از طریق نشانی اینترنتی  https://firoozeh.bmi.ir  در سامانه فیروزه بانک ملی ایران انجام دهند و نیازی به مراجعه حضوری به شعب بانک وجود ندارد.

بر اساس اطلاعیه منتشرشده، مهلت بلوکه‌کردن وجه اولیه به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان در حساب وکالتی متقاضیان از ۲۱ تا ۲۶ آبان ماه تعیین شده است.

بانک ملی ایران این آمادگی را دارد تا در چارچوب ضوابط و مقررات، خدمات لازم را به مشتریان خود برای تسهیل فرآیند شرکت در طرح فروش خودروهای برقی وارداتی ارائه نماید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مایکت با کارنامه ۸۲۱میلیارد تومانی به بورس می‌آید؛ هدف‌گذاری سود ۳.۸همتی در افق ۱۴۰۹

از ۱۸۰میلیون جست‌وجوی ماهانه و ۳۲میلیون کاربر فعال تا توسعه هوش مصنوعی و سوپر اپلیکیشن؛ مایکت در نخستین گام برای ورود به بازار سرمایه، از نقشه‌راه توسعه کسب‌وکار و ارزشگذاری ۱۳۱ هزار و ۷۴۵ ریالی هر سهم رونمایی کرد.

گسترش همکاری‌های بانک تجارت و وزارت علوم با تمرکز بر توسعه خدمات بانکی و آموزش‌های تخصصی

مدیرعامل بانک تجارت در دیدار با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های دوجانبه، گسترش حضور در دانشگاه‌ها و مشارکت در آموزش‌های تخصصی و دانشگاهی بانکداری تأکید کرد.

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.